Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Σςςς! Η Φύση Ξυπνά» στο θέατρο Αγγέλων Βήμα (15/1)

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Σςςς! Η Φύση Ξυπνά» στο θέατρο Αγγέλων Βήμα (15/1)

Το Infokids.gr και ο Τόπος Συνάντησης Ανατολής – Δύσης Α.Μ.Κ.Ε. ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Σςςς! Η Φύση Ξυπνά». Ο διαγωνισμός αφορά τις παραστάσεις που θα προβληθούν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Την παράσταση Σςςς! Η Φύση ξυπνά του Γιώργου Μενδρινού παρουσιάζει το «ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ» στο Θέατρο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 και κάθε Κυριακή στις 11:00.
Είναι μια σουρεαλιστική παιδική παράσταση με καθαρά οικολογικό μήνυμα για μικρούς και όχι μόνο. Οι θεατές θα δουν τα στοιχεία της φύσης και το ζωικό βασίλειο να αναστατώνονται απ τον ερχομό του ανθρώπου. Τα παιδιά θα βοηθήσουν τη φύση να βρει τη γαλήνη της; Μέσα από έντονες και σουρεαλιστικές κωμικές εικόνες τα παιδιά θα αποκτήσουν οικολογική συνείδηση. Στο τέλος της παράστασης θεατές και ηθοποιοί θα συμμετέχουν σε ένα πρωτότυπο εργαστήρι οικολογίας

ΤO ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ

Το ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ είναι η παιδική σκηνή της εταιρείας «ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΙ», η οποία τα τελευταία επτά χρόνια ανεβάζει παραστάσεις για παιδιά στον χώρο του σχολείου και σε θεατρικές σκηνές με σοβαρότητα και σεβασμό στο παιδί. Κάθε χρόνο βλέπουν τις παραγωγές του πάνω από 7000 παιδιά. Φέτος βρίσκει στέγη σε μία υπέροχη σκηνή 110 θέσεων στο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να περάσουν μιάμιση ώρα ευχάριστα μαζί με τα παιδιά τους.

Συντελεστές

Κείμενο: Γιώργος Μενδρινός

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μενεδιάτης

Σκηνικά – κοστούμια: Κωνσταντίνος Γκουγκούνης

Υποδήματα: Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Μουσική: Στέλλα Μουδάτσου

Στοίχοι: ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ – Στέλλα Μουδάτσου

Κούκλες: Folkmanis

Ενορχήστρωση: Πάνος Δουκομόπουλος

Φωτισμοί: Θανάσης Λεφάκης

Φωτογραφίες: Νίκος Μαρκογιαννάκης

Παραγωγή: Μη Αναστρέψιμοι

Παίζουν

Πέννυ Καλαφατάκη

Γιώργος Μενεδιάτης

Χριστίνα Μουδάτσου

Βασίλης Παπαλαζάρου

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Κάθε Κυριακή στις 11.00
Διάρκεια: 100’ με διάλειμμα

Αγγέλων Βήμα
Σατωβριάνδου 36,
Ομόνοια

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και ο Τόπος Συνάντησης Ανατολής – Δύσης Α.Μ.Κ.Ε. ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Σςςς! Η Φύση Ξυπνά». Ο διαγωνισμός αφορά τις παραστάσεις που θα προβληθούν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Δεκτές συμμετοχές από Κυριακή 8 Ιανουαρίου έως Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στις 13.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 573 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

1. Ειρήνη Πολατίδου

2. Αγγελική Τσουμάνη

3. Κλαίρη Γιαννέλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.