Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 "Ημερολόγια Καλοτυχίας 2012 -Γούρια και Παραδόσεις" από τις εκδόσεις Μύρτος

Κερδίστε 3 "Ημερολόγια Καλοτυχίας 2012 -Γούρια και Παραδόσεις" από τις εκδόσεις Μύρτος

Το infokids.gr και οι Εκδόσεις Μύρτος διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ένα "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2012- Γούρια και Παραδόσεις"της Σάντας Πετράκη.

Λίγα λόγια για το ημερολόγιο:

Ένα ξεχωριστό, ελπιδοφόρο, αισιόδοξο και γούρικο Ημερολόγιο κυκλοφορεί και φέτος από τις
εκδόσεις Μύρτος. Το "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2012" εμπνευσμένο από την αρχαία γνώση, τις λαϊκές παραδόσεις και τα έθιμα της χώρας μας καθώς και τη σοφία άλλων λαών περιέχει αναφορές στην έννοια της Καλοτυχίας έτσι όπως καταγράφονται στη λαογραφία και την παράδοση.

"Τίποτε δεν έχει μεγαλύτερη δύναμη από τα έθιμα" είχε πει ο Λατίνος ποιητής Οβίδιος. Με χρώματα, ευωδιές και αρώματα, όμορφα αντικείμενα, γούρια και φυλαχτά που φέρνουν τύχη, γεμάτο αναμνήσεις και νοσταλγία είναι μια ευχάριστη έκπληξη που λειτουργεί σαν μαγνήτης για να έλξει το καλό στη ζωή μας.

Καλή και Ειρηνική Χρονιά
"Τύχη Αγαθή" σε όλους μας.

Συγγραφέας: Σάντα Πετράκη
Εκδόσεις: Μύρτος
ISBN:960-6866-29-7
Σελίδες: 144
Τιμή: 14.00 €

* Επικοινωνήστε με τις εκδόσεις Μύρτος για να προμηθευτείτε το ημερολόγιο σε προνομιακή τιμή!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και οι Εκδόσεις Μύρτος διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου τρεις τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ένα "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2012- Γούρια και Παραδόσεις" της Σάντας Πετράκη. Δεκτές συμμετοχές μεχρι και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 14:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 943 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

1. Παναγιώτα Κυριακίδου

2. Ανδρομάχη Πέτσικα

3. Ευγενία Καζνέση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.