Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 κρέμες σώματος GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIOIA 200 ml (58€* ενδεικτική τιμή)

Κερδίστε 3 κρέμες σώματος GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIOIA 200 ml (58€* ενδεικτική τιμή)

Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε την απόλυτη αίσθηση αγαλλίασης, που εκχυλίζεται από την πεμπτουσία των στοιχείων της Φύσης, προκαλώντας σας βαθιά και ατέρμονα συναισθήματα.

Τώρα το infokids.gr και η GIORGIO ARMANI προσφέρουν σε 3 αναγνώστριες τη δυνατότητα να απολαύσουν όλη αυτή την έκρηξη συναισθημάτων προσφέροντας κατόπιν κλήρωσης 3 κρέμες σώματος GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIOIA 200 ml (Ενδεικτική τιμή marketing του είναι 58€€*).

*Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.

Το ACQUA DI GIOIA αποτίνει φόρο τιμής στη Γυναίκα και τη Φύση, αποτελώντας μια αναζωογονητική απόδραση που ξυπνά όλες τις αισθήσεις. Εμπνευσμένο από εξωτικά νησιά, εκεί όπου ο Giorgio Armani αναπληρώνει την ενέργειά του και όπου το νερό της βροχής και οι σταγόνες της θάλασσας γίνονται ένα.
Στο ACQUA DI GIOIA, ισχυρά γήινα στοιχεία συνθέτουν την εικόνα μιας δυναμικής, ήρεμης και απελευθερωμένης γυναίκας που συνυπάρχει σε απόλυτη αρμονία με τη Φύση.

Ο Giorgio Armani εκφράζει με έναν υπέροχο τρόπο την γαλήνη των αισθήσεων, με μια ευχάριστη δημιουργία που απλώνεται σαν χάδι πάνω στην επιδερμίδα: το ACQUA DI GIOIA.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 31 Μαϊου, στις 15.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και η GIORGIO ARMANI προσφέρουν σε 3 αναγνώστριες τη δυνατότητα να κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης 3 κρέμες σώματος GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIOIA 200 ml (58€ ενδεικτική τιμή).
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 4.276 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γιώτα Παπαδοπούλου

2. Σταματία Τάτση Μανδάλου

3. Άννα Κάβουρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.