Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 κρητικές βραδιές στο εστιατόριο ΤΖΟΥΓΚΡΙ του Γιώργου Παρτσαλάκη!

Κερδίστε 3 κρητικές βραδιές στο εστιατόριο ΤΖΟΥΓΚΡΙ του Γιώργου Παρτσαλάκη!

Το Infokids.gr και το Κρητικό εστιατόριο ΤΖΟΥΓΚΡΙ προσφέρουν σε 3 τυχερά ζευγάρια από μια αξέχαστη βραδιά με μία μεγάλη Κρητική ποικιλία, κρασί και ζωντανή μουσική!
Το πρώτο ζευγάρι θα απολαύσει το γεύμα του τη Δευτέρα 28/3/2011, το δεύτερο τυχερό ζευγάρι την Τρίτη 29/3/2011 και το τρίτο ζευγάρι την Τετάρτη 30/3/2011. Πάντα με ζωντανή μουσική!

Το ΤΖΟΥΓΚΡΙ , που σημαίνει “Βράχος”, είναι το Κρητικό εστιατόριο του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη. Κρητικός ο ίδιος, λάτρης της γευστικής κουζίνας, δημιούργησε το ΤΖΟΥΓΚΡΙ με μεράκι και αγάπη.
Το ΤΖΟΥΓΚΡΙ είναι διακοσμημένο με πέτρα και στους τοίχους κυριαρχούν πορτρέτα σπουδαίων ανθρώπων του Κρητικού Πολιτισμού.
Οσο για τα πιάτα που μπορείτε να απολαύσετε; Χοιρινό Αωρίτικο, αρνί τσιγαριστό, χοχλιοί μπουμπουριστοί, σκοταριό κοκκινιστό συνοδεία κρητικού κρασιού και για επιδόρπιο: Σφακιανόπιτα ή ίσως κυδώνι!

Μην ξεχνάτε ότι κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη βράδυ ο υιός Μανώλης Παρτσαλάκης διοργανώνει στο ΤΖΟΥΓΚΡΙ νεανικές μουσικές βραδιές με ζωντανή μουσική, Κρητική και όχι μόνο!

Κρητικό Εστιατόριο Τζουγκρί. www.Tzougri.gr

Θουκυδίδου 53-55, Αλιμος.

Τηλέφωνο: 210- 9836260.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το Κρητικό εστιατόριο ΤΖΟΥΓΚΡΙ διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 3 τυχερά ζευγάρια από μια αξέχαστη βραδιά με μία μεγάλη Κρητική ποικιλία, κρασί και ζωντανή μουσική. Δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για τις συγκεκριμένες μέρες.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 1.112 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Αντωνία Ευσταθίου
2. Μαρία Σιδέρη
3. Στέλιος Καλλιπολίτης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.