Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 λαμπάδες από το Perfectoys.gr!

Κερδίστε 5 λαμπάδες από το Perfectoys.gr!

Πέντε υπέροχες παιδικές πασχαλινές λαμπάδες σας περιμένουν! Παιχνιδιάρικες και χαρούμενες! Και οι 5 είναι προσφορά του Perfectoys.gr!

Η παιχνιδο-λαμπάδα “I Love Minnie” μαζί με την φανταστική μπάλα Boing-Boing και υπέροχα γυαλιά ηλίου, είναι ένα υπέροχο δώρο για να απολαμβάνει τις ηλιούλουστες βόλτες η μικρή σας πριγκίπισσα!

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=18173

Για τους μικρούς δραστήριους φίλους μας, το Perfectoys.gr μας προσφέρει την παιχνιδολαμπάδα “Ben 10” με φανταστικό προβολέα Omnitrix V.1 με 30 εικόνες για να διαλέξει !

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=18508

Τέλος, το Perfectoys.gr σας προσφέρει την παιχνιδολαμπάδα “Slinger”! Διάλεξε το Slinger σου κι ετοιμάσου για τη μάχη. Χρησιμοποίησέ το για να κερδίσεις τα μετάλλια του αντιπάλου σου σε ένα συναρπαστικό τουρνουά μάχης! Ο κάθε παίκτης ξεκινάει με 5 ζωές. Ποιός θα είναι ο νικητής; Η συσκευασία περιέχει 2 Slingers, 9 συλλεκτικά μετάλλια, 1 σπάνιο μετάλλιο, 1 ταμπλό μάχης και τη λαμπάδα.

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=11688

Αυτές τις 5 εκπληκτικές παιχνιδολαμπάδες, αλλά και πάρα πολλά ακόμη σχέδια, μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε κάνοντας κλικ στο Perfectoys.gr!
Πασχαλινά παιδικά βιβλία, σοκολατένια αβγά, διακοσμητικά, λούτρινα πασχαλιμά κουκλάκια σε τιμές… οικονομικότατες! Και μην ξεχνάτε! Τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ανεξαρτήτως όγκου και βάρους, για αγορές άνω των 30 ευρώ. Κι αν γίνετε μέλος του Perfectoys.gr, κερδίζετε επιπλέον έκπτωση 10%!

Οι 5 νικητές, θα επιλέξουν ποιά λαμπάδα επιθυμούν να αποκτήσουν - αξίας έως 20 ευρώ. Μπορούν να επιλέξουν μια από τις παραπάνω λαμπάδες ή κάποια άλλη αξίας έως 20 ευρώ. Αν επιθύμούν κάποια λαμπάδα μεγαλύτερης αξίας, θα πληρώσουν τη διαφορά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Μεγ. Δευτέρα 9 Απριλίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Πέντε υπέροχες παιδικές πασχαλινές λαμπάδες σας περιμένουν προσφορά του Perfectoys.gr, με δεκτές συμμετοχές έως Μεγ. Δευτέρα 9 Απριλίου, στις 13.00 μ.μ /li>
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του), θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 1.112 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Βασιλική Λίγκου

2. Μόρφη Κοκκίνου

3. Σπυριδούλα Μπικάκη

4. Κων/να Γκουμπίλη

5. Ειρήνη Καραντωνίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.