Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 υπέροχα παιδικά κοσμήματα Loisir

Κερδίστε 3 υπέροχα παιδικά κοσμήματα Loisir

Η αγαπημένη εταιρεία κοσμημάτων και αξεσουάρ Loisir ξεχωρίζει για τα εκπληκτικά σχέδια κοσμημάτων σε μία ιδανική σχέση design, ποιότητας και τιμής. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει η συλλογή Baby Collection που σχεδιάστηκε ειδικά για τα νεογέννητα και παιδιά ηλικίας έως 6 ετών προσφέροντας χαρούμενα σχέδια που θα λατρέψουν οι γονείς και οι φίλοι και θα κάνουν τους μικρούς αγγέλους να χαμογελάνε.

Τρεις τυχεροί λιλιπούτειοι αναγνώστες κατόπιν κληρώσεως θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μοναδικό κόσμημα της Baby Collection. Ειδικότερα, η προσφορά αφορά ένα κολιέ με ροζ κορδόνι και charm smile από ασήμι 925ο επιχρυσωμένο αξίας 29€, ένα κολιέ με ροζ κορδόνι και charm κορώνα από ασήμι 925ο επιχρυσωμένο αξίας 29€ και μια καρφίτσα με ματάκι και 4φυλλο τριφύλλι, ασήμι 925ο με ροζ επιχρύσωση αξίας 38€.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

H LOISIR δημιουργεί μόδα με κοσμήματα και ρολόγια για πάνω από 200 σημεία πώλησης στην Ελλάδα. Η φιλοσοφία της εταιρείας επικεντρώνεται στο να προσφέρει ένα «ανανεωμένο και trendy» concept κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ μόδας με υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές, που καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκες, του άνδρα και του παιδιού.

Κάντε like στη σελίδα του στο facebook http://www.facebook.com/loisir.official, και ενημερωθείτε για τα νέα σχέδια και τα νέα προιόντα της εταιρείας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Τρεις τυχεροί λιλιπούτειοι αναγνώστες κατόπιν κληρώσεως θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μοναδικό κόσμημα της Baby Collection. Ειδικότερα, η προσφορά αφορά ένα κολιέ με ροζ κορδόνι και charm smile από ασήμι 925 επιχρυσωμένο αξίας 29€, ένα κολιέ με ροζ κορδόνι και charm κορώνα από ασήμι 925 επιχρυσωμένο αξίας 29€ και μια καρφίτσα με ματάκι και 4φυλλο τριφύλλι, ασήμι 925 με ροζ επιχρύσωση αξίας 38€
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 943 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχερές μανούλες που κερδίζουν για τα παιδάκια τους τα υπέροχα κοσμήματα είναι:

Ζωή Βασιλική

Χρυσούλα Καραμήτρου

Σοφία Βενετσάνου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.