Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 30 αναμνηστικά δώρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Λόραξ"

Κερδίστε 30 αναμνηστικά δώρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Λόραξ"


Το infokids.gr και η εταιρεία UIP προσφέρουν σε 30 τυχερούς αναγνώστες τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα από τα τριάντα συλλεκτικά αναμνηστικά δώρα της νέας τρισδιάστατης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Universal "Λόραξ" που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, δηλώνοντας μέρος στο διαγωνισμό μας, διεκδικείτε τα εξής δώρα:

20 μολύβια

10 μπλουζάκια

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Τεντ, ενός 12χρονου αγοριού που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ και το οποίο, στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Όντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο. Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους, και αυτός που αφηγείται την ιστορία του στον Τεντ δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία εκείνον, που λόγω της απληστίας του, προκάλεσε τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία του δάσους.

Όταν ο Ουάνσλερ κόβει το πρώτο δέντρο ο Λόραξ ξεπροβάλλει θυμωμένος και προειδοποιεί το νεαρό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, αλλά η απληστία του δεν τον αφήνει να το συνειδητοποιήσει και η οικολογική καταστροφή δεν αργεί. Χρόνια αργότερα, ο μετανοημένος Ουάνσλερ βλέπει στο πρόσωπο του μικρού Τεντ, το άτομο εκείνο που μπορεί να επανορθώσει και να αποκαταστήσει την οικολογική ανισορροπία.


Συντελεστές

Σκηνοθεσία
Κρις Ρενό
Διάρκεια
86’
Διανομή
Universal

Συντελεστές ελληνικής μεταγλώττισης

Σκηνοθεσία: Μαρία Πλακίδη
Μετάφραση: Ελένη Κουβοπούλου
Μουσική επιμέλεια: Ηλίας Αχλαδιώτης

Δανείζουν τις φωνές τους:
Παύλος Χαϊκάλης, Κωνσταντίνος Σταυρίδης, Γιώργος Ματαράγκας,
Γιάννης Στεφόπουλος, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Ντίνος Σούτης, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γκίργκις, Ηλίας Ζερβός, Δημήτρης Μαρίζας,
Τέτα Κωνσταντά, Βίνα Παπαδοπούλου

Ακούγονται επίσης οι ηθοποιοί
: Νίκος Ιωαννίδης, Ανδρέας Ρήγας, Πέτρος Σπυρόπουλος, Άννα Σταματίου, Ινώ Στεφανή, Κώστας Κορωναίος.

Τραγουδούν: Κωνσταντίνος Σταυρίδης, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος, Βασίλης Αξιώτης, Νεκτάριος Γεωργιάδης, Μαρίνα Σάττι, Χριστίνα Αργύρη, Φωτεινή Κωστοπούλου, Νάντια Κοντογεώργη, Χορωδία Ambitus.

ΑΠΟ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 9 Απριλίου, στις 14.00 μ.μ

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 30 τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και η εταιρεία UIP προσφέρουν σε 30 τυχερούς αναγνώστες τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα από τα τριάντα συλλεκτικά αναμνηστικά δώρα της νέας τρισδιάστατης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Universal "Λόραξ". Δεκτές συμμετοχές έως τη Δευτέρα 9 Απριλίου στις 14:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 30 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 30 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 30 αριθμούς από το 1 ως το 1.427 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 30 τυχερούς νικητές.

Από 1 T-shirt και 1 μολύβι κερδίζουν:

1. Φωτεινή Πολίτου

2. Μαρία Κολοκυθά

3. Μόνικα Σεργιάννη

4. Σοφία Μυλωνά

5. Μαγδαληνή Δρακοπούλου

6. Δήμητρα Νικητά

7. Άννα Κατραμή

8. Μαρία Οικονόμου

9. Κώστα Κουνιάταλης

10. Κατερίνα Γκάνα

Από 1 μολύβι κερδίζουν:

1. Μάρθα Αυγερινοπούλου

2. Στέλλα Μαρίνη

3. Πάνος Ντρούλιας

4. Τάνια Λαμπρούση

5. Κοσμάς Κλεάνθους

6. Μαριλένα Χριστοπάνου

7. Μένια Ράπτη

8. Σούλα Μητροπούλου

9. Φώτης Κοντοές

10. Γρηγορία Ξενομήτρου

11. Σμαράγδα Μάνδρου

12. Μάκης Δέδες

13. Στέλλα Ρηνάκη

14. Νίκη Σωτηριάδου

15. Μάριος Τσαχουρίδης

16. Έλενα Βέστε

18. Ηλιάννα Βεντουράτου

19. Τάσος Ελευθεριάδης

20. Γεωργία Σάκκουλα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.