Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση κουκλοθεάτρου "Η λίμνη το 'σκασε" (30/10)

Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση κουκλοθεάτρου "Η λίμνη το 'σκασε" (30/10)

Τι θα λέγατε για λίγο κουκλοθέατρο; Λοιπόν, ετοιμαστείτε. Το infokids.gr και το κουκλοθέατρο Καραμπόλα σας προσφέρουν 4 διπλές προσκλήσεις για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παράσταση "Η λίμνη το 'σκασε" στις 30 Οκτωβρίου, στο θέατρο Κέλυφος στο Θησείο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Εδώ και μέρες στα Λιανοχορταρούδια το νερό της λίμνης λιγοστεύει. Πρώτος το καταλαβαίνει ο Βάτραχος και φωνάζει τα ζώα να τους το ανακοινώσει. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκαταστήσουν το νερό της λίμνης αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Τότε παρουσιάζεται ο Γάτος και υπόσχεται να τους βοηθήσει. Τα ζώα μην έχοντας άλλη λύση τον εμπιστεύονται. Τα πράγματα όμως πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο! Τα δέντρα ξεραίνονται, τα ζώα κοντεύουν να αφανιστούν, και το νερό χάνεται κατά ένα περίεργο τρόπο. Παράξενα πράγματα συμβαίνουν! θα καταφέρουν άραγε οι Λιανοχορταριώτες να σώσουν τον τόπο τους;

Μία διαδραστική παράσταση με κούκλες που ζωντανεύουν παραμύθια και τα συνοδεύουν ήχοι παραδοσιακών κρουστών και τραγουδιών. Η ιστορία αυτή είναι εμπνευσμένη από παιχνίδια και τραγούδια που μοιραστήκαμε με τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα των Γιατρών του Κόσμου. Το νανούρισμα στα περσικά «όλα λόιε λόιε» μας το έμαθαν αυτά τα παιδιά και οι μαμάδες τους.

Για παιδιά από 4 +

Διάρκεια 50’

ΚΕΙΜΕΝΟ
Φεβρωνία Ρεϊζίδου
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ
Φεβρωνία Ρεϊζίδου, Χριστίνα Στουραϊτη
ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΝ
Φεβρωνία Ρεϊζίδου , Αγγελική Βλασσοπούλου, Χριστίνα Στουραϊτη,
ΚΡΟΥΣΤΑ
Λαμπρίνα Αρβανιτίδου
ΚΙΘΑΡΑ
Γιώργος Καψάλης

Πού: Θέατρο Κέλυφος, Αμφυκτίωνος 17, Θησείο
Τηλ. 210 3410820, 6937567501 Υπεύθυνη Μαρία Αναγνωστοπούλου, εισιτήριο: 7ευρώ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • >Το infokids.gr και το κουκλοθέατρο Καραμπόλα σας προσφέρουν 4 διπλές προσκλήσεις για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παράσταση "Η λίμνη το 'σκασε" στις 30 Οκτωβρίου, στο θέατρο Κέλυφος στο Θησείο. Δεκτές συμμετοχές από Δευτέρα 23 έως Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 13:00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO και jaba.gr

h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 567 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 4 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

1. Κατερίνα Τόπακα

2. Μαρία Γεργοπούλου

3. Χρύσα Ταμπουρίδου

4. Ζωή Τραντσίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.