Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 4 επώνυμες σχολικές τσάντες για μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές, από τα Perfectoys.gr!

Κερδίστε 4 επώνυμες σχολικές τσάντες για μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές, από τα Perfectoys.gr!

Το Infokids.gr και το Perfectoys.gr σάς προσφέρουν 4 επώνυμες σχολικές τσάντες! Τώρα που τα σχολεία ανοίγουν και τα έξοδα των γονιών για τις ανάγκες των μαθητών κορυφώνονται, διεκδικήστε το τέλειο δώρο για τα παιδιά σας!

Σχολικές τσάντες για παιδιά του νηπιαγωγείου, του δημοτικού αλλά και για εφήβους!

Σούπερ Σακίδιο Mc Queen της εταιρίας PAXOS: Το ιδανικό σακίδιο για τα μικρά αγόρια! Σε οβάλ σχήμα με τσέπες στο πλάι. Αξίας € 24,99.

Καλαθάκι Τρόλεϊ Dora Rainbow της εταιρίας PAXOS : η κατάλληλη τσάντα για τις μικρές μας φίλες! Με επιπλέον θήκη με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, και πλαϊνές θέσεις ! Η Dora Η Μικρή Εξερευνήτρια είναι η αγαπημένη φίλη όλων των μικρών κοριτσιών! Αξίας € 19,99.

Σακίδιο Double Scarf της εταιρίας POLO: Είναι ό,τι πιο μοντέρνο για τα μεγαλύτερα παιδιά μας! Αξίας € 35,99.

Εφηβικό σακίδιο WWF της εταιρίας PAXOS: Ειδικά για τους έφηβους μαθητές με οικολογικές ευαισθησίες! Αξίας 37,99.

Το Perfectoys.gr είναι το on line shop των πολυκαταστημάτων παιχνιδιών και ειδών για το παιδί. Στο Perfectoys.gr θα ανακαλύψετε άπειρα σχολικά είδη, σε μοντέρνα σχέδια και στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Με ένα μόνο click θα τα έχετε στην πόρτα σας! Παγούρια, κασετίνες, καλαθάκια φαγητού, σχολικές τσάντες….Ο,τι χρειάζεται το παιδί για νέα σχολική χρονιά!

Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα καταστήματα της αλυσίδας. Δηλώνοντας συμμετοχή στη Φόρμα, είναι απαραίτητο να σημειώσετε για ποιο από τα 4 δώρα ενδιαφέρεστε και από ποιο κατάστημα της εταιρίας Perfect Toys ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, σας βολεύει να το παραλάβετε.

Τις διευθύνσεις των καταστημάτων Perfect Toys ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, μπορείτε να τις δείτε κάνοντας κλικ εδώ: http://www.perfectoys.gr/article.php?cat=5 .

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 2.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 4 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το Perfectoys.gr σάς προσφέρουν 4 επώνυμες σχολικές τσάντες! Δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου έως και την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 4 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 4 αριθμούς από το 1 ως το 2.121 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 4 τυχερούς νικητές.

Οι νικητές που θα παραλάβουν τις νέες τσάντες τους από ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας perfecttoys.gr είναι:

1. Καραχρήστος Δημήτρης

2. Αναστασία Μπουδούρη

3. Βίκυ Τσιφτσή

4. Λαμπρινή Λύβη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.