Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 45 υπέροχα δώρα από τον αγαπημένο σας «Μεγαλοφυή» ήρωα

Κερδίστε 45 υπέροχα δώρα από τον αγαπημένο σας «Μεγαλοφυή» ήρωα

Είναι Μπλε… Μπαγάσας… Μπανέξυπνος… Με μια λέξη… "Μεγαλοφυής" και σας περιμένει να απολαύσετε τις προσπάθειές του προς την... αποτυχία από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους. Και επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο αγαπούν τα παιδιά τα animation που προσφέρουν χιούμορ και δράση το infokids.gr και η UIP διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν στους μικρούς τους φίλους 5 ομπρέλες, 5 σετ των 3 φωτιστικών νυκτός, 30 μικρούς φακούς και 5 εκδρομικές σκηνές.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί και να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 2.00 μ.μ.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Μια ταινία από το σκηνοθέτη των πολυαγαπημένων ταινιών animation Μαδαγασκάρη και Μαδαγασκάρη 2, ένας νέος 3D αντι-ήρωας που, παρά την κακία του, θα λατρέψουμε, απολαμβάνοντας στις φωνές… κάποιους από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων κι ο Μπραντ Πιτ!
Ο Μεγαλοφυής είναι ένας πανέξυπνος και διαβολικός υπέρ-κακός και παράλληλα, από τους πλέον αποτυχημένους. Στην πάροδο των χρόνων, έχει προσπαθήσει να κατακτήσει την πόλη με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά κάθε προσπάθειά του συνιστά άλλη μια κολοσσιαία αποτυχία… Όταν κατορθώνει και σκοτώνει τον μπερτοφορεμένο υπέρ-ήρωα Μέτρο Μαν –έστω και κατά λάθος- συνειδητοποιεί πως τώρα πια δεν έχει κανένα σκοπό στη ζωή του, αφού δεν έχει κανέναν αντίπαλο κι αποφασίζει, πως ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από αυτό το τέλμα είναι να δημιουργήσει ένα νέο ήρωα για αντίπαλό του. Έτσι γεννιέται ο Τάιταν, που είναι μεγαλύτερος, καλύτερος και πιο δυνατός απ’ ό,τι ποτέ του υπήρξε ο Μέτρo Mαν, αλλά κι αυτός πολύ σύντομα αρχίζει να πιστεύει πως είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να είσαι κακός παρά καλός… Τώρα ο Μεγαλοφυής πρέπει να νικήσει την ίδια του (τώρα πια) διαβολική δημιουργία. Μπορεί ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου να πάρει για μια φορά την έξυπνη απόφαση; Μπορεί η Σατανική αυτή Ιδιοφυΐα να αλλάξει πλευρά και να γίνει ο Ήρωας της δικής του ιστορίας;
Ένα animation γεμάτο σκηνές δράσης και καυστικό χιούμορ που θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους!

MEGAMIND (Μεγαλοφυής)

Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκραθ
Διάρκεια: 96’
Ημερομηνία Εξόδου: Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΣΕ 3D

Συντελεστές Ελληνικής Μεταγλώττισης

Σκηνοθεσία-Προσαρμογή διαλόγων: Πέτρος Δαμουλής
Μετάφραση: Μάντυ Λάμπου
Studio Ηχογράφησης: Power Music Productions

Μεγαλοφυής: Χριστόδουλος Στυλιανού
Μέτρο Μαν: Λεωνίδας Κακούρης
Ροξάν Ρίτσι: Μάντυ Λάμπου
Χαλ/Τάιταν: Αντίνοος Αλμπάνης
Μινιόν: Νέστορας Κοψιδάς
Μπέρναρντ: Σπύρος Ζουπάνος
Διευθυντής: Μανώλης Γιούργος

Συμμετέχουν: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Ζερβού, Θοδωρής Προκοπίου, Βασίλης Μήλιος, Χρυσούλα Αλεξίου, Αλεξάνδρα Τόμπρου, Εβελίνα Αραπίδη, Πέτρος Δαμουλής, Λυδία Ποριώτου, Φίλιππος Παπαργυρόπουλος

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 45 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την UIP διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 45 νικητές θα κερδίσουν από ένα δώρο με δεκτές συμμετοχές από το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 45 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 39 αριθμούς από το 1 ως το 477 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 45 νικητές.
=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Ηλίας Γιακουμάτος
2. Αγγελική Παπαθανασίου
3. Δημήτρης Σιγανός
4. Φωτεινή Ντόβολου
5. Ιωάννης Ψαλλίδας
6. Μαρία Ραπτάκη
7. Βαγγέλης Παλάτος
8. Ελένη Κυριακοπούλου
9. Αθανάσιος Βόσβολης
10. Γεωργία Αγιοπετρίτου
11. Κατερίνα Σείσογλου
12. Βαγγέλης Αλεξίου
13. Μαρία Γερμανάκου
14. Καλομοίρα Ντζουροπάνου
15. Βούλα Βρετάκου
16. Ιωάννα Λεμπέση
17. Ειρήνη Ρουσουνέλου
18. Γιώτα Κιούση
19. Μαρία Παπαποστόλου
20. Ευάγγελος Φωτογιαννόπουλος
21. Δημήτρης Κλωνάρας
22. Όλγα Πέτση
23. Δήμητρα Βλαχάκη
24. Τριάδα Νίκα
25. Κατερίνα Γκάνα
26. Άννα Ιωακείμ
27. Κατερίνα Παπανικολάου
28. Μαρίνα Σαμαρά
29. Ελένη Τσοντάκη
30. Σοφία Λαζαρίδου
31. Γιώργος Δημητρίου
32. Κωνσταντίνος Γιαγιάς
33. Δημήτρης Χατζηκώστας
34. Χρυσάνθη Κόκκινου
35. Έφη Βακόλα
36. Ιουστίνη Μαυρομμάτη
37. Χρυσούλα Σωτηροπούλου
38. Παρασκευή Βαλάνταση
39. Ιωάννα Βελετά
40. Στέλλα Φυδάνη
41. Ελένη Κιτσοπούλου
42. Μάγδα Τσιοκάνου
43. Μαρία Μαρινάκη
44. Ελένη Παϊπάη
45. Δημήτρης Μπαϊρακτάρης

Παρακαλούμε τους νικητές να μας στείλουν τη διεύθυνσή τους τους στο mail info@infokids.gr για να τους αποστείλουμε τα δώρα τους.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.