Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 βιβλία των εκδόσεων fagotto books με τίτλο "Ο πειρατής Σιντόρε-Ντορεσί"

Κερδίστε 5 βιβλία των εκδόσεων fagotto books με τίτλο "Ο πειρατής Σιντόρε-Ντορεσί"

Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις fagotto books (www.fagottobooks.gr)προσφέρει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα να κερδίσουν 5 μουσικά βιβλία με τίτλο "Ο πειρατής Σιντόρε-Ντορεσί" του Θοδωρή Παπαϊωάννου, σε εικονογράφηση του Βίκτορα Μοσχόπουλου. Τα βιβλία συνοδεύονται από cd, και τα παιδιά μέσα από αυτά θα μάθουν για τις περιπέτειες του πειρατή Σιντόρε-Ντορεσί, ξεκινώντας ένα ταξίδι θαυμαστό στον κόσμο της μουσικής, με πολλά απρόοπτα, μαγικά κουτιά και νότες μυστικές.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

* Το Infokids.gr σε συνεργασία με με τις εκδόσεις fagotto books διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν στους τυχερούς αναγνώστες τη δυνατότητα να κερδίσουν 5 μουσικά βιβλία με τίτλο "Ο πειρατής Σιντόρε-Ντορεσί" του Θοδωρή Παπαϊωάννου, σε εικονογράφηση του Βίκτορα Μοσχόπουλου, με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, στις 2.00 μ.μ.
* Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς). Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
* Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
* Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
* Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
* Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και μέσω e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
* Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
* Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 832 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1 Ευαγγελία Γκόλφη

2. Βασιλική Στρατίκη

3. Κατερίνα Τσίτσα

4. Αντωνία Κουμπαρούλη

5. Ιωάννης Σακκίδης

Οι νικητές θα παραλαμβάνουν τα βιβλία τους από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις εκδόσεις fagottobooks, οδ. Βαλτετσίου 15, 10680 Αθήνα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.