Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το μουσικό αφιέρωμα στο 1821 στο Θέατρο Badminton (26/3)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το μουσικό αφιέρωμα στο 1821 στο Θέατρο Badminton (26/3)

Το infokids δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν το μουσικό αφιέρωμα στο 1821 την Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 20:30 στο Θέατρο Badminton.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Τραγούδια που περιγράφουν τη διάθεση για ελευθερία, κομμάτια που υμνούν τις χαμένες αρετές τού σήμερα· δηλαδή την ευθύτητα, τη δικαιοσύνη, την διαύγεια. Σε αυτά τα εξαιρετικά τραγούδια της δημοτικής μας παράδοσης είναι αφιερωμένη η μουσική παράσταση που στις 26 Μαρτίου φιλοξενεί το θέατρο Badminton. Τίτλος αυτής της επετειακής συναυλίας «1821 Τραγούδια των Επαναστατημένων Ελλήνων» και στόχος της η παρουσίαση του μουσικού πλούτου όλων εκείνων των ανθρώπων οι οποίοι, μην μπορώντας να υποφέρουν τον ζυγό, κατέφευγαν στα βουνά αναζητώντας την ελευθερία τους.
Ο τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών Παναγιώτης Λάλεζας, οι μουσικοί Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Νίκος Μέρμηγκας και Κώστας Μερετάκης και 300 χορευτές με την επιμέλεια του Βαγγέλη Τσιμπούρη ανεβαίνουν στην κεντρική σκηνή για ν’ αποδώσουν μερικά από τα πιο συγκλονιστικά ελληνικά τραγούδια.

Τα τραγούδια που αγάπησαν και μαθήτευσαν όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες ποιητές. Ο Βαλαωρίτης, ο Παλαμάς, ο Μαλακάσης, ο Κρυστάλλης, ο Καβάφης, ο Σεφέρης, ο Ελύτης, ο Ρίτσος, ο Γκάτσος.

Εισιτήρια: 10 €

Θέατρο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
211 1010000

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 26 Μαρτίου, στις 12.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν το μουσικό αφιέρωμα στο 1821 την Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 20:30 στο Θέατρο Badminton
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με e-mails. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, jaba, www.tixerakias.com.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 532 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Εμμανουήλ Δ. Δρίβας

2. Ελένη Κλεισούρα

3. Τατιάνα Μπέη

4. Μερσίνη Σαραπτσή

5. Ελένη Αποστόλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.