Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Παντελής και το δαxτυλίδι" (1/10)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Παντελής και το δαxτυλίδι" (1/10)

Το Infokids.gr σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Παντελής και το δαxτυλίδι» στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διεύλευσις», το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι.

Λίγα λόγια για το έργο «Ο Παντελής και το δαxτυλίδι»
Πρόκειται για ένα χρωματιστό παραμύθι της Κατερίνας Παλαιοθόδωρου… το οποίο θα ανέβει στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις» από τη θεατρική ομάδα «Κόκκινη Σβούρα» από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου.

Μέσα στα παραμύθια οι ήρωες γεννιούνται και μεγαλώνουν όπως και στην πραγματική ζωή… Αναζητούν, αισθάνονται, μαθαίνουν και επιλέγουν τη λύση για να εξηγήσουν τα ανεξήγητα!

Έτσι ακριβώς ζει κι ο Παντελής στο παραμύθι αυτό, με όλες τις ανησυχίες ενός σύγχρονου μπερδεμένου εφήβου! Ρίχνει τα λάθη στον εαυτό του και μπερδεύεται χειρότερα! Τα κάνει όλα θάλασσα και ξαναμπερδεύεται! Μέχρι που παίρνει τη μεγάλη απόφαση να περάσει στην ενηλικίωση και να λύσει τους δύσκολους κόμπους της εφηβείας του. Έτσι, αποφασίζει ξαφνικά μια μέρα, να μάθει να παίρνει τις σωστές αποφάσεις για τον εαυτό του…

Η θεατρική ομάδα «Κόκκινη Σβούρα» δημιουργήθηκε και ζωντανεύει τα παραμύθια της Κατερίνας Παλαιοθόδωρου από το 2008. Η Κατερίνα Παλαιοθόδωρου είναι μουσικός και συγγραφέας. Έχει κάνει σπουδές στη μουσική, στη φωνητική και στην παιδοψυχολογία. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι τα τελευταία 15 χρόνια. Γράφει παραμύθια, στίχους, τραγούδια και μερικές φορές ποιήματα.
Με το θεατρικό παιχνίδι, τη διάδραση, τη μουσική και το χορό τα παιδιά μαθαίνουν βιωματικά, κατανοώντας έννοιες και αξίες, που κρύβονται μέσα στην κληρονομιά και τη γνώση των παραμυθιών.


Κρατήσεις και πληροφορίες:
2108613739

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο: Κατερίνα Παλαιοθόδωρου

Σκηνοθετική και μουσική επιμέλεια: Βάσω Κουλουμπή

Σκηνική επιμέλεια-Κουστούμια: Σοφία Παπαθανάση, Κατερίνα Παλαιοθόδωρου

Τεχνική υποστήριξη-επιμέλεια ήχου και φωτισμού: Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Πάρης Θωμόπουλος, Βάσω Κουλουμπή, Ηλέκτρα Κομνηνίδου

Η Παράσταση θα παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, μέχρι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Σάββατο 12.00

Κυριακή 12.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:

Γενική είσοδος: 12€ (γονείς ή ένας συνοδός δωρεάν)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80 λεπτά

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»

Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210 86 13 739 / E-mail: info@dieleusis.gr

www.dieleusis.gr

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO και jaba.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • >Το Infokids.gr σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Παντελής και το δαxτυλίδι» στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διεύλευσις», το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι. Δεκτές συμμετοχές από Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, στις 12.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 675 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί φίλοι μας που θα παρακολουθήσουν την παράσταση είναι:

1. Κατσίκης Γιώργος

2. Δώρα Ευαγγέλου

3. Εύα Ευσταθίου

4. Μαρία Μακρή

5. Μαρία Αγγελή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.