Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 παιδικές λαμπάδες από το Fairyshop.gr!

Κερδίστε 5 παιδικές λαμπάδες από το Fairyshop.gr!

Πέντε υπέροχες παιδικές χειροποίητες λαμπάδες είναι το δώρο του νέου διαγωνισμού που διοργανώνει το Infokids.gr σε συνεργασία με το Fairyshop.gr!

Και οι πέντε λαμπάδες είναι εντυπωσιακές και μοναδικές! Σε σχέδια και για αγόρια και για κορίτσια!

Κάθε λαμπάδα και διαφορετικό σχέδιο: με πορσελάνινες νεράιδες, με φιγούρες ξωτικού, ή με ξύλινη μαριονέτα Πινόκιο! Κάθε μία από τις λαμπάδες, είναι αξίας 14 ευρώ.

Λίγα λόγια για το www.fairyshop.gr:
Είναι το πρώτο ηλεκτρονικό μαγαζί αγορών (e-shop) για νεράιδες στην Ελλάδα.

Το www.fairyshop.grwww.neraidokosmos.gr) είναι ένα πολύ ειδικό κατάστημα που γεννήθηκε από το πάθος να γεμίσουμε με τη φαντασία των νεράιδων την ζωή μας!
Προσπαθούμε να μαζέψουμε εδώ όσα περισσότερα προϊόντα μπορούμε σχετικά με τις νεράιδες και το χώρο τους το μαγικό Νεραϊδόκοσμο: Κοσμήματα, ρούχα, παιχνίδια, ιδέες για δώρα…!

Επιπλέον, το www.fairyshop.gr αναλαμβάνει και τη βάπτιση του μωρού σας, με ξεχωριστές νεραϊδοκατασκευές: μπομπονιέρες, βαπτιστικά, λαδόπανα, μοτίφ… σε πολύ φιλικές τιμές! Για μια πολύ πρωτότυπη βάπτιση!

Οι 5 νικητές θα παραλάβουν τη λαμπάδα τους ή από το κατάστημα ή ταχυδρομικά με επιβάρυνση 5 ευρώ, για οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

www.fairyshop.gr

Κατάστημα «Νεραϊδόκοσμος»,
Κοραή 8, Αιγάλεω (600 μέτρα από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω, πίσω ακριβώς από το ποδοσφαιρικό γήπεδο Αιγάλεω που βρίσκεται στην οδό Θηβών.)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: τηλ. 210-5694141, 213-0357688.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids δίνει την δυνατότητα σε 5 παιδάκια να κερδίσουν από μία πασχαλιάτικη λαμπάδα από το Fairyshop.gr. Δεκτές συμμετοχές μέχρι Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 14.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές . Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 893 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Λήδα Γκουπιδένη

2. Ματούλα Παπαδοπούλου

3. Χριστίνα Κόλια

4. Ρούλα Τζαβέλλα

5. Κανέλλα Σπανού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.