Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 προσκλήσεις στα πασχαλινά εργαστήρια του Παιχνιδαγωγείου!

Κερδίστε 5 προσκλήσεις στα πασχαλινά εργαστήρια του Παιχνιδαγωγείου!

Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 5 τυχερούς από 1 πρόσκληση για τα πασχαλινά εργαστήρια «Οι 8 πασχαλίτσες και το μυστήριο της χαμένης Βούλας!».

Λίγα λόγια για τα εργαστήρια:

Από τη Μ. Δευτέρα έως και τη Μ. Πέμπτη, μια παρέα από 8 πασχαλίτσες βρίσκεται στο Παιχνιδαγωγείο! Μαζί τους ένας μωβ βάτραχος και ένα πράσινο σαλιγκάρι προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της χαμένης βούλας. Ακολουθούν ίχνη πάνω σε ζυμάρι, λύνουν γρίφους, ανακαλύπτουν μηνύματα κρυμμένα σε μουσικές, ψάχνουν στον κήπο από το πηγάδι ως το τελευταίο φυλλαράκι, δοκιμάζουν τα πάντα μέχρι να λύσουν το μυστήριο της χαμένης βούλας. Στολίζουμε αυγά, μεταμορφωνόμαστε σε πασχαλίτσες, κάμπιες, πεταλούδες, χορεύουμε στους ρυθμούς της άνοιξης, εξερευνούμε τη φύση και τα έντομα της εποχής και φυτεύουμε στον κήπο μας. Όλα αυτά, μέσα από μια ευφάνταστη ιστορία για τη Βούλα και τις χαμένες βούλες! Tα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με ήθη και έθιμα του Πάσχα στην Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, μέσα από τα καθημερινά απογευματινά μας εργαστήρια (17.30-19.30).

Ωριαία εργαστήρια για παιδιά 3 έως 11 χρονών.
Τιμή εργαστηρίου: 12€.

Παιχνιδαγωγείο:
25ης Μαρτίου 61, 15451, Ν. Ψυχικό
τηλ./fax: 2106724288
Ώρες επικοινωνίας: Τρίτη – Παρασκευή: 12:00 – 19:30
email: info@paixnidagogeio.gr
www.paixnidagogeio.gr, join us on facebook «Παιχνιδαγωγείο»

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 5 Απριλίου στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 5 τυχερούς από 1 πρόσκληση για τα πασχαλινά εργαστήρια «Οι 8 πασχαλίτσες και το μυστήριο της χαμένης Βούλας!»
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 726 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ευαγγελία Γερασίμου

2. Σταυρούλα Σαμαρά

3. Βίκυ Καραγιάννη

4. Χρήστος Κουτσουδάκης

5. Κλειώ Τσακίρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.