Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 προσκλήσεις στο θεματικό Σάββατο του Παιχνιδαγωγείου «Μαγιόξυλα και μαργαρίτες κι ολοκόκκινες τουλίπες!» (12/5)

Κερδίστε 5 προσκλήσεις στο θεματικό Σάββατο του Παιχνιδαγωγείου «Μαγιόξυλα και μαργαρίτες κι ολοκόκκινες τουλίπες!» (12/5)

Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 5 παιδάκια από 1 πρόσκληση για το θεματικό Σάββατο στις 12/5.

Λίγα λόγια για το εργαστήριο

Από τις 10.30 μέχρι τις 13.30, όλα γίνονται κόκκινα στο Παιχνιδαγωγείο! Ψάχνουμε το κόκκινο μέσα στην Άνοιξη! Ντομάτες, φράουλες, τουλίπες και μαγιόξυλα ανακατεύονται σε πολύχρωμες συνταγές φαντασίας και κάθε εργαστήρι ζωντανεύει το μύθο «του Βασιλιά Παγετού» με μαγειρική, ζωγραφική και χορό.
Ο βασιλιάς του Παγετού έχει καταφέρει να παγώσει τις μαγικές δυνάμεις από τις κόρες της Άνοιξης, Γαία, Μαία και Ρέα. Τι λέτε; Θα τις βοηθήσουμε να βρουν τις δυνάμεις τους, χρησιμοποιώντας για ξόρκι τις λέξεις «Μαγιόξυλα με μαργαρίτες κι ολοκόκκινες τουλίπες»;

Ελάτε να γιορτάσουμε τις μαμάδες και να καλωσορίσουμε την άνοιξη παίζοντας σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο λουλούδια και χρώματα!

Ωριαία εργαστήρια για παιδιά 3 έως 11 χρονών.
Τιμή εργαστηρίου: 12€.

Κράτησε τη θέση σου στο 210 6724288.

Παιχνιδαγωγείο:
25ης Μαρτίου 61, 15451, Ν. Ψυχικό
τηλ./fax: 2106724288
Ώρες επικοινωνίας: Τρίτη – Παρασκευή: 12:00 – 19:30
email: info@paixnidagogeio.gr
www.paixnidagogeio.gr, join us on facebook «Παιχνιδαγωγείο»

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδίο (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 9 Μαϊου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 5 παιδάκια από 1 πρόσκληση για το θεματικό Σάββατο στις 12/5.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του), θα επιλέξει τους 5 νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 627 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Καλλιόπη Χατζηαντωνίου

2. Βασιλική Μυριδάκη

3. Μαρία Συκουτρή

4. Στράτος Γιαννάκος

5. Λίλα Πατσιάδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.