Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 6 μπουκάλια νερού με φίλτρο Bobble Bottles από το Gift-store.gr!

Κερδίστε 6 μπουκάλια νερού με φίλτρο Bobble Bottles από το Gift-store.gr!

Το Infokids.gr και το Gift-store.gr σας χαρίζουν 6 μοναδικά μπουκάλια Bobble Bottles!

Το Bobble Bottle είναι το νέο επαναστατικό προϊόν, φιλικό προς το περιβάλλον, σας διατηρεί ενυδατωμένους, εξοικονομεί χρήματα, ικανοποιεί τη γεύση σας και έχει στυλ!
Μπουκάλι νερού με φίλτρο;
Κι όμως αυτό το πραγματικά ξεχωριστό σε design μπουκάλι νερού, διαθέτει ένα μοναδικό φίλτρο άνθρακα που πληροί και μάλιστα υπερβαίνει τα Διεθνή Πρότυπα για το πόσιμο νερό (πιστοποιημένο από την NSF)!
Είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό, σχεδιασμένο από τον σχεδιαστή Karim Rashid και διατίθεται σε φανταστικά χρώματα!
Έχει χωρητικότητα μισού λίτρου, είναι πανάλαφρο και το νερό φιλτράρεται καθώς εσείς το πίνετε!
Το φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται μετά από φιλτράρισμα 150 λίτρων νερού (περίπου 300 γεμίσματα) και μπορείτε να επιλέγετε όποιο χρώμα φίλτρου θέλετε κάθε φορά.

Διαστάσεις: Y21cm διάμετρος 9cm, 80gr

Λάβετε λοιπόν μέρος στο Διαγωνισμό μας, συμπληρώνοντας την ακόλουθη Φόρμα Συμμετοχής. Οι νικητές θα επιλέξουν το χρώμα που θέλουν να είναι το Bobble Bottle τους, ενώ τα έξοδα αποστολής θα καλυφθούν από το Gift-store.gr.

Επιπλέον, για όλους τους αναγνώστες του Infokids.gr, το Gift-store.gr παρέχει έκπτωση 15% στα προϊόντα του. Χρησιμοποιώντας τον αριθμό κουπονιού 15 στο πεδίο που θα σας ζητηθεί κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας για όλα τα προϊόντα του Gift-Store (εξαιρούνται μόνο όσα έχουν ήδη κάποια έκπτωση).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 2.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 6 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Το Infokids.gr και το Gift-store.gr σας χαρίζουν 6 μοναδικά μπουκάλια Bobble Bottles!. Δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 55 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 6 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

  Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
  Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
  Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμούς από το 1 ως το 1.190 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 6 τυχερούς νικητές.

  /h3>τώρα ας δούμε τους νικητές του διαγωνισμού μας:

  1. Παναγιώτα Μεσσήνη

  2. Άννα Τσολάκη

  3. Αριστέα Καφφέ

  4. Θεοδώρα Ψινάκη

  5. Νικόλας Βελεντζάς

  6. Χρυσούλα Καραχρήστου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.