Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 7 αντίτυπα της παιδικής σειράς βιβλίων "Ένας πολίτης γεννιέται" των εκδόσεων Φλούδας

Κερδίστε 7 αντίτυπα της παιδικής σειράς βιβλίων "Ένας πολίτης γεννιέται" των εκδόσεων Φλούδας

Το infokids και οι εκδόσεις Φλούδας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 7 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα βιβλίο της παιδικής σειράς "Ένας πολίτης γεννιέται".

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

Τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας παρατηρούν, αναγνωρίζουν, αντιλαμβάνονται και ενεργοποιούν ικανότητες σε πολυσύνθετα θέματα. Η ζωντάνια της αφήγησης, οι σελίδες «Μικροί και μεγάλοι ας συζητήσουμε» , οι μικρές λέξεις, τα παιχνίδια λέξεων/παρατήρησης που βρίσκονται σε κάθε βιβλίο, δομούν μια σειρά μοναδική στην ελληνική εκδοτική πραγματικότητα. Προσεγγίζοντας ολόπλευρα την ανάπτυξη δεξιοτήτων που συνθέτουν την ταυτότητα του πολίτη, έντεκα διαφορετικά βιβλία περνούν με εξαιρετικά εικονογραφημένες αφηγήσεις και λόγο κατανοητό για το αναπτυξιακό επίπεδο των παιδιών, στις έννοιες του διαλόγου, της διαφορετικότητας, της κοινωνικής συμμετοχής, της πολιτιστικής κληρονομιάς, του ψηφιακού εγγραμματισμού, της υγείας, αλλά και του περιβάλλοντος. Επιλέγοντας ανάλογα με την καθημερινότητα και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, δημιουργείτε νέες μαθησιακές καταστάσεις και αναπτύσσετε θεματικές προσεγγίσεις ή projects εντός και εκτός τάξης.

Η σειρά Ένας πολίτης γεννιέται αποτελείται από τα βιβλία:

Το παρελθόν, ένας θησαυρός για το μέλλον.
Ηρεμία, έξω η βία!
Ο δρόμος με τις πολλές παγίδες!
Ζω, συμμετέχω στην κοινωνία!
Αγόρι, κορίτσι!
1,2,3 θρησκείες, πολλές θρησκείες!
Γη αγάπη μου!
Προσοχή! Τρέφομαι σωστά μεγαλώνω σωστά.
Στην υγειά σου: Σωστή θεραπεία για σωστή ανάπτυξη
Αγοράζω!
Η οθόνη των ποντικιών!

Συγγραφέας: Sylvie Girardet
Μετάφραση: Ανδρέας Καρακίτσιος (Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΠΑΕ, ΑΠΘ)
Εικονογράφηση: Puig Rosado

H σειρά «Ένας πολίτης γεννιέται» διατίθεται στα σχολεία και τα νηπιαγωγεία με 78€,

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 31 Μαίου, στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 7 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Το infokids και οι εκδόσεις Φλούδας διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 7 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα βιβλίο της παιδικής σειράς "Ένας πολίτης γεννιέται"
Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 7 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 7 αριθμoύς από το 1 ως το 1.432 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ειρήνη Κουφάκη

2. Δημήτρης Βρετάκος

3. Ντίνα Καρδακάρη

4. Κλαίρη Κουφοπαντελή

5. Σωτηρία Δρίτσουλα

6. Μαρία Χρονοπούλου

7. Χριστίνα Μάρρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.