Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 7 σχολικά βοηθήματα από τις εκδόσεις Αρμονία

Κερδίστε 7 σχολικά βοηθήματα από τις εκδόσεις Αρμονία

Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Αρμονία διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου επτά τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα σχολικό βοήθημα των εκδόσεων Αρμονία. Η προσφορά αφορά σε 2 βιβλία "Μαθηματικών Α' Γυμνασίου", 2 βιβλία "Μαθηματικών Β' Γυμνασίου", 1 βιβλίο "Μαθηματικό Λεξικό Δημοτικού", 1 βιβλίο "Παιδικό Λεξικό" και 1 βιβλίο "Ορθογραφικό Λεξικό με CD-ROM" .

Λίγα λόγια για τα σχολικά βοηθήματα:

Μαθηματικό Λεξικό Δημοτικού

Για να αγαπήσει το παιδί τα μαθηματικά, πρέπει πρώτα να τα καταλάβει. Το Μαθηματικό Λεξικό Δημοτικού:

•Ερμηνεύει με απλό τρόπο τη μαθηματική ορολογία.
•Ξεκαθαρίζει τις έννοιες με παραδείγματα απλά και κατανοητά, από τον κόσμο του παιδιού.
•Ορίζει τι σημαίνουν, πού και πώς χρησιμοποιούνται τα σύμβολα και τι εκφράζουν οι τύποι.
•Με σχήματα, παραστάσεις και εικόνες χτίζει βήμα βήμα τη μαθηματική γνώση του παιδιού.

Συγγραφέας: Δήμητρα Γαλλίκα
ISBN: 978-960-7598-23-3
Σελίδες: 256
Τιμή πώλησης: 25,00 €

Παιδικό Λεξικό

Το «Παιδικό Λεξικό» της σειράς ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΕΞΙΚΑ απευθύνεται στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου (6 ετών +).Περιέχει περισσότερες από 1200 λέξεις (λήμματα) με ερμηνείες, παραδείγματα, αντίθετα, φράσεις με ειδική σημασία και πλούσια εικονογράφηση. Το «Παιδικό Λεξικό» είναι ιδανικό για να συνηθίσει το παιδί από μικρή ηλικία να χρησιμοποιεί τη γραπτή γλώσσα, για να μάθει να ταξιδεύει στον κόσμο των λέξεων.

Συγγραφέας: Βασιλική Μανδαλά
ISBN: 978-960-7598-21-9
Σελίδες: 276
Τιμή πώλησης: 22,00 €

Ορθογραφικό Λεξικό

Κάθε λεξικό είναι ένα γοητευτικό ταξίδι στον κόσμο των λέξεων. Το Ορθογραφικό Λεξικό είναι και μια περιπλάνηση στις εικόνες των λέξεων, που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όταν πρόκειται για την ελληνική γλώσσα με την απίστευτη ποικιλία μορφών και λέξεων. Συνοδεύεται από CD-ROM με ηλεκτρονικό λεξικό στο οποίο μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για μια λέξη, ακόμη και γράφοντάς την ανορθόγραφα.

ISBN: 978-960-7598-16-5
Σελίδες: 562
Τιμή πώλησης: 14,00 €

Μαθηματικά Α’ Γυμνασίου
Λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου

Το βιβλίο αυτό περιέχει τις λύσεις όλων των ασκήσεων και προβλημάτων και τις απαντήσεις όλων των επαναληπτικών ερωτήσεων αυτοαξιολόγησης του σχολικού βιβλίου των Μαθηματικών της Α΄ Γυμνασίου.
Συγγραφέας: Δήμητρα Γαλλίκα
ISBN: 978-960-7598-46-2
Σελίδες: 128
Τιμή πώλησης: 8,00 €

Μαθηματικά Β’ Γυμνασίου
Λύσεις των ασκήσεων και απαντήσεις των ερωτήσεων κατανόησης του σχολικού βιβλίου

Το βιβλίο αυτό περιέχει τις λύσεις όλων των ασκήσεων και τις απαντήσεις όλων των ερωτήσεων κατανόησης του σχολικού βιβλίου των Μαθηματικών της Β´ Γυμνασίου.
Συγγραφέας: Δήμητρα Γαλλίκα
ISBN: 978-960-7598-47-9
Σελίδες: 168
Τιμή πώλησης: 8,90 €

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 7 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Αρμονία διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου επτά τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα σχολικό βοήθημα των εκδόσεων Αρμονία. Η προσφορά αφορά σε 2 βιβλία "Μαθηματικών Α' Γυμνασίου", 2 βιβλία "Μαθηματικών Β' Γυμνασίου", 1 βιβλίο "Μαθηματικό Λεξικό Δημοτικού", 1 βιβλίο "Παιδικό Λεξικό" και 1 βιβλίο "Ορθογραφικό Λεξικό με CD-ROM"μμε δεκτές συμμετοχές από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 7 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 7 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 7 αριθμούς από το 1 ως το 830 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 7 τυχερούς νικητές.

Tώρα ας δούμε τους νικητές του διαγωνισμού μας:

1. Ελένη Ντούρου

2. Νίκη Σαρρή

3. Μαρία Δωροθέα Ντόκολα

4. Βιολέτα Σταλήμερου

5. Αναστασία Γκόλνα

6. Παναγιώτα Γαλανού

7. Δημήτρης Γιαννιώτης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.