Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 8 δωροεπιταγές των 50€ από τα Σούπερ Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!

Κερδίστε 8 δωροεπιταγές των 50€ από τα Σούπερ Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!

Το Infokids.gr και τα Σούπερ Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ σάς δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις 8 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έκαστη!

Σε μία δύσκολη περίοδο για όλες τις οικογένειες, τα Σούπερ Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ δίνουν τη δυνατότητα σε 8 τυχερούς αναγνώστες μας να κάνουν τα ψώνια για το νοικοκυριό τους πιο ευχάριστα!

Λίγα λόγια για τα Σούπερ Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ:
Για περισσότερα από 40 χρόνια τα supermarkets Βερόπουλος σας προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία με πάνω από 15.000 προϊόντα στις καλύτερες τιμές και με εγγυημένη ποιότητα. Τα προϊόντα SPAR έχουν παρουσία σε 167 κατηγορίες, με πάνω από 1.400 προϊόντα, προσφέροντας καθημερινά ποιοτικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές για όλες τις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων νοικοκυριών.
Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, αποτελεί βασική προτεραιότητα του Ομίλου super market ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Στόχος του ομίλου είναι η διάθεση προϊόντων άριστης ποιότητας, που προστατεύουν τον καταναλωτή και κερδίζουν την εμπιστοσύνη του.

Για το σκοπό αυτό
* επιλέγουμε με αίσθημα ευθύνης τους προμηθευτές μας
* φροντίζουμε οι συνθήκες επεξεργασίας, αποθήκευσης και μεταφοράς των προϊόντων να είναι σύμφωνες με τη διεθνή πρακτική
* επενδύουμε στην ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού μας
* Για να ενημερώνεστε πάντα σχετικά με τις προσφορές των super market ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ κάντε Like στη σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/#!/Veropoulos.Super.Market

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 8 τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και τα Σούπερ Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ σάς δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις 8 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έκαστη! με δεκτές συμμετοχές έως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 8 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 8 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 8 αριθμούς από το 1 ως το 4.093 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 8 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Δήμητρα Ψαροπούλου

2. Σταυρούλα Σκούλικα

3. Πόπη Χριστοδούλου

4. Εύη Παπανίκου

5. Ιωάννης Καιτετζίδης

6. Μαρία Σαρητσεσμελή

7. Ντίνα Καραχρήστου

8. Χριστίνα Παπαηλίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.