Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 8 ώρες παιχνίδι στο Παιχνιδαγωγείο και ανακαλύψτε την ψηφιακή φωτογραφία!

Κερδίστε 8 ώρες παιχνίδι στο Παιχνιδαγωγείο και ανακαλύψτε την ψηφιακή φωτογραφία!

Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 1 τυχερό 8 ώρες παιχνίδι για το workshop του Μαρτίου «Digital Art: ζωγραφική με το φως μέσα στη φωτογραφία» που αφορά σε παιδιά Δημοτικού.
Κάθε Παρασκευή (17:30 – 19:30), από τις 9 Μαρτίου μέχρι τις 30 Μαρτίου, παίζουμε και μαθαίνουμε τη ψηφιακή φωτογραφία ζωγραφίζοντας με φως!

Μπορείς να ζωγραφίσεις τη στιγμή με μία φωτογραφική μηχανή; Ξέρεις τι είναι digital art και light painting; Έχεις φωτογραφίσει ποτέ στο σκοτάδι χρησιμοποιώντας το φως; Έχεις δοκιμάσει να κλείσεις μια στιγμή μέσα σε μια φωτογραφία και μετά να πεις μ΄αυτήν μια ιστορία;
Σε περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί τον ψηφιακό κόσμο!

Το επόμενα θεματικά workshops:

Από 9 Απριλίου μέχρι 12 Απριλίου:
«Παίξε με drums, αφρικάνικους και ροκ ρυθμούς.»

Από 4 Μαΐου μέχρι 25 Μαΐου:
«Φτιάξε τη δική σου ταινία. Από το σενάριο μέχρι το γύρισμα!»

Κάθε Παρασκευή, 17.30 - 19.30, για παιδιά Δημοτικού.
Ειδική τιμή για το workshop του Μαρτίου: μόνο 55€!
Κόστος για κάθε workshop διάρκειας 8 ωρών: 75€

Παιχνιδαγωγείο:
25ης Μαρτίου 61, 15451, Ν. Ψυχικό
τηλ./fax: 2106724288
Ώρες επικοινωνίας: Τρίτη – Παρασκευή: 12:00 – 19:30
email: info@paixnidagogeio.gr
www.paixnidagogeio.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την <strong>Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 13.00 μ.μ</strong>.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 1 τυχερό 8 ώρες παιχνίδι για το workshop του Μαρτίου «Digital Art: ζωγραφική με το φως μέσα στη φωτογραφία» που αφορά σε παιδιά Δημοτικού. Δεκτές συμμετοχές μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου, στις 14.00
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 427 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή

H τυχερή νικήτρια είναι:

Μαρία Πάντα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.