Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 9 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ένα σπίτι παραμύθια» του Στ. Κραουνάκη

Κερδίστε 9 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ένα σπίτι παραμύθια» του Στ. Κραουνάκη

Πέντε από τα 47 τραγουδιστά παραμύθια που είχαν φτιάξει ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Λίνα Νικολακοπούλου για μία μικρή ορχήστρα, έναν αφηγητή και τους ήρωες να τα λένε τραγουδιστά, έρχονται ξανά στο φως και στη διάθεση όλων των παιδιών στην Αθηναΐδα.

Το infokids.gr και ο θίασος της Αθηναΐδας προσφέρουν σε 18 τυχερούς (9 διπλές προσκλήσεις) ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις για τις παρακάτω παραστάσεις:
Κυριακή 12/12/2010 στις 12:00 : 3 διπλές προσκλήσεις
Κυριακή 19/12/2010 στις 12:00: 3 διπλές προσκλήσεις
Κυριακή 26/12/2010 στις 12:00: 3 διπλές προσκλήσεις

Λίγα λόγια για την παράσταση
Επτά υπέροχα παραμύθια παρουσιάζονται στο παιδικό κοινό με την επιμέλεια του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου σε μορφή τραγουδιού – παιγνιδιού, από τέσσερεις νέους ηθοποιούς – τραγουδιστές της ομάδας Σπείρα Σπείρα, με τη συνοδεία δύο μουσικών οργάνων, ακορντεόν και κρουστών, χάρτινες κούκλες και πολλή πολλή φαντασία! Με την ελπίδα πως τα παιδιά θα μεγαλώσουν ωραία και οι γονείς θα γίνουν πάλι «παιδιά».
Τραγούδια και εικόνες ξεπηδούν μέσα από ένα κόσμο ονειρικό, μαγικό, που μόνο η παιδική φαντασία μπορεί να αγγίξει και μόνο το παιδικό συναίσθημα μπορεί να ζωντανέψει. Η δράση των παραμυθιών εξελίσσεται αυτόνομη και το ενωτικό μεταξύ τους σημείο είναι ένας αφηγηματικός καμβάς, ο οποίος συνδέει τη ροή, στη διάρκεια του οποίου τα παιδιά διαδραστικά συμμετέχουν στην εξέλιξη και στην πλοκή των παραμυθιών.

Info
Μουσική Θεατρική Σκηνή «Αθηναΐς», Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, τηλ. 210.3480080
ημέρες + ώρες: Σάββατο στις 5 μ.μ., Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 9 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την Αθηναϊδα διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 9 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 9 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 9 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για τις παραστάσεις της Κυριακής 12, 19 και 26  Δεκεμβρίου 2010.

==================================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 9 αριθμούς από το 1 ως το 301 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 9 νικητές για τη θεατρική παράσταση «Ένα σπίτι παραμύθια» του Στ. Κραουνάκη.
=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το ταμείο του θεάτρου για επιβεβαίωση της κράτησης, στο τηλ. 210 3480080

Κυριακή 12/12/2010 στις 12:00: 3 διπλές προσκλήσεις
1. Ντίνα Καρδακάρη
2. Βάσω Αγγελάκη
3. Παρασκευή Ζαχαράκη

Κυριακή 19/12/2010 στις 12:00: 3 διπλές προσκλήσεις
1. Ελένη Πιστιόλα
2. Ελένη Αθανασίου
3. Ελένη Μπόλια

Κυριακή 26/12/2010 στις 12:00: 3 διπλές προσκλήσεις
1. Μαρία Μαρίνου
2. Μαρία Δόκα
3. Σμαράγδα Γιαννόγλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.