Αρχική Uncategorized Κινηματογραφική προβολή: "Λόραξ" στο Σινέ Σχολείο Θανάσης Βέγγος (14-15/7)

Κινηματογραφική προβολή: "Λόραξ" στο Σινέ Σχολείο Θανάσης Βέγγος (14-15/7)

Οι μικροί σινεφίλ αλλά και οι μεγαλύτεροι λάτρεις των κινουμένων σχεδίων το προσεχές σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Λόραξ" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής Σινέ Σχολείο Θανάσης Βέγγος.

Η υπόθεση της ταινίας

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Τεντ, ενός 12χρονου αγοριού που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ και το οποίο, στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Όντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο. Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους, και αυτός που αφηγείται την ιστορία του στον Τεντ δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία εκείνον, που λόγω της απληστίας του, προκάλεσε τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία του δάσους.

Όταν ο Ουάνσλερ κόβει το πρώτο δέντρο ο Λόραξ ξεπροβάλλει θυμωμένος και προειδοποιεί το νεαρό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, αλλά η απληστία του δεν τον αφήνει να το συνειδητοποιήσει και η οικολογική καταστροφή δεν αργεί. Χρόνια αργότερα, ο μετανοημένος Ουάνσλερ βλέπει στο πρόσωπο του μικρού Τεντ, το άτομο εκείνο που μπορεί να επανορθώσει και να αποκαταστήσει την οικολογική ανισορροπία.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία
Κρις Ρενό
Διάρκεια
86’
Διανομή
Universal

Tιμή εισιτηρίου: 5 και 3,5 Ευρώ


Σινέ Σχολείο Θανάσης Βέγγος

Νεαπόλεως 5-7 Αγ.Παρασκευή
210 6017565- 2106081342


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.