Αρχική InfoBaby Προετοιμασία Εγκυμοσύνης Κινητήρας Baby: Ενημερωτικά εργαστήρια για γονείς και εγκύους (από 17/10)

Κινητήρας Baby: Ενημερωτικά εργαστήρια για γονείς και εγκύους (από 17/10)

Ο Κινητήρας Studio τη φετινή χρονιά εμπλουτίζει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του φιλοξενώντας τη δράση "Κινητήρας Baby" που αφορά δύο κύκλους συναντήσεων. Ο πρώτος κύκλος συναντήσεων με εισηγήτρια την Μαρία Ανδρεουλάκη απευθύνεται σε έγκυες και ζευγάρια, όπου θα μοιραστούν στην θεωρία και στην πράξη τρόπους να απολαύσουν την περίοδο της εγκυμοσύνης και να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για μια ικανοποιητική εμπειρία τοκετού.

Ο έτερος κύκλος συναντήσεων απευθύνεται σε μαμάδες/μπαμπάδες με τα μωράκια τους όπου θα μοιραστούν στην θεωρία και στην πράξη τρόπους να απολαύσουν τους πρώτους μήνες της ζωής με το μωρό τους και να εξετάσουν διάφορες επιλογές για θέματα που τους απασχολούν. Μαμάδες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, παππούδες, θείες, θείοι ευπρόσδεκτοι!


Κινητήρας studio artistic residency

Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
210.9248 328


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.