Αρχική Νέα Κλείστε εγκαίρως θέση στην πρώτη βόλτα με το αερόστατο

Κλείστε εγκαίρως θέση στην πρώτη βόλτα με το αερόστατο

Μπορεί μέχρι τώρα η εικόνα του να σας θύμιζε αποκλειστικά το "Γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες", τώρα όμως έφτασε η στιγμή για την πρώτη προσωπική σας εμπειρία βόλτας πάνω σε αερόστατο. Τι λέτε, ετοιμάζεστε; Την Κυριακή, 3 Απριλίου 2011 στο χώρο του Parking πίσω από το Cafe La Costa - Αεροπορίας 1, Παραλία, Νέα Μάκρη – Ζούμπερι, θα πραγματοποιηθεί η βόλτα με το αερόστατο κι αν θέλετε να ανήκετε στουςτυχερούς επιβάτες, μπείτε στο link: εδώ για να ενημερωθείτε.

Μια ξεχωριστή εμπειρία που οργανώνει το Baladeur.gr
Παρόμοιες "πτήσεις" γίνονται παγκοσμίως, με φανατικούς θαυμαστές τους τα παιδιά, τους ερωτευμένους, τους λάτρεις του διαφορετικού, μικρούς και μεγάλους. Μία ξεχωριστή εμπειρία που δεν τη ζούμε κάθε μέρα αλλά αξίζει να τη ζήσουμε τουλάχιστον μία φορά. Πρώτα θα ενημερωθείτε με τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε για την ασφαλή κάθετη πτήση σας κι έπειτα θα μπείτε στο καλάθι του αερόστατου το οποίο θα σας ανεβάσει ψηλά, εκεί από όπου μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες και βίντεο απαθανατίζοντας μία ξεχωριστή εμπειρία κάθετης πτήσης. Απίθανη εμπειρία ζωής για μικρούς και μεγάλους! Όσοι επιθυμούν μπορούν εκτός από τη βόλτα με το αερόστατο, να απολαύσουν τον καφέ τους στο La Costa Club και να κάνουν τη βόλτα τους στην εκπληκτική παραλία του!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.