Αρχική Νέα "Κλειστόν" λόγω έλλειψης γιατρών

"Κλειστόν" λόγω έλλειψης γιατρών

Οι γονείς που σχεδιάζουν να επισκεφτούν το ακτινολογικό του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για εξετάσεις των παιδιών τους τις επόμενες μέρες δεν θα το βρουν ανοιχτό, καθώς βάζει "λουκέτο" λόγω έλλειψης γιατρών!

Η Συντονίστρια Διευθύντρια του Ακτινολογικού τμήματος Κουμανίδου Χρυσούλα με επιστολή της προς τα αρμόδια όργανα των γιατρών ενημερώνει σχετικά, τονίζοντας ότι είχε πληροφορήσει εδώ και καιρό για το πρόβλημα τη διοίκηση του νοσοκομείου. Συγκεκριμένα αναφέρει στην επιστολή της: «Σας ενημερώνω ότι το τμήμα κλασικής ακτινολογίας και υπερήχων του Νοσοκομείου παίδων «Π. Αγλαϊα Κυριακού» για τις επόμενες 5 ημέρες παραμένει ακάλυπτο από ειδικευμένους ακτινολόγους, οι περισσότεροι δε των ειδικευόμενων δεν γνωρίζουν καθόλου υπερήχους.

Το πρόβλημα της έλλειψης ιατρών στο τμήμα μας είναι γνωστό στη Διοίκηση του Νοσοκομείου από καιρό. Η δε αδυναμία κάλυψης των τελευταίων 5 ημερών γνωστοποιήθηκε ήδη από τέλη του προηγούμενου μήνα στη Διοίκηση και στο Διοικητή των παιδιατρικών Νοσοκομείων κο Παπασάββα με σειρά εγγράφων μου, αλλά και με προσωπικές συναντήσεις, οι οποίες υπήρξαν ατελέσφορες».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.