Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Κλιπ ανοικτής συνομιλίας σάς λύνει τα χέρια

Κλιπ ανοικτής συνομιλίας σάς λύνει τα χέρια

Επιτέλους ήρθε το νέο Gigaset L410, η μαγική καινοτόμα συσκευή που για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να τηλεφωνούν και ταυτόχρονα να κάνουν κάτι άλλο!

Το νέο Gigaset L410 εγκαινιάζει μία νέα κατηγορία στο χώρο της ασύρματης επικοινωνίας, δίνοντας στους χρήστες της, πλήρη ελευθερία κινήσεων ενώ εκείνοι τηλεφωνούν με εκπληκτική ποιότητα ήχου και κυρίως χωρίς να κρατούν την τηλεφωνική συσκευή στο χέρι τους. Η νέα συσκευή φέρνει το τέλος, στην εποχή που χρησιμοποιούσαμε συσκευές handsfree με το ακουστικό στο αυτί μας. Με το Gigaset L410 δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς απλά αυτή η συσκευή βάρους μόλις 30γραμμαρίων, τοποθετείται πάνω στα ρούχα χωρίς να γίνεται εύκολα αντιληπτή. Η μικροσκοπική αυτή συσκευή, έχει ήδη λάβει το βραβείο σχεδίασης Red Dot Design Award 2011, για την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και εύκολη χρήση της.

Το κλιπ ανοικτής συνομιλίας, Gigaset L410 προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων για κλήσεις στο σπίτι, επιτρέποντας στους χρήστες να τηλεφωνούν ενώ ταυτόχρονα κάνουν και άλλα πράγματα, όπως μαγείρεμα, σερφάρισμα στο internet, εργασίες στο κήπο, barbeque, παιχνίδια με τα μωρά και δεκάδες άλλες καθημερινές ασχολίες.
Σύμφωνα με έρευνα την οποία διενέργησε η Gigaset Communications, το 79% των ερωτηθέντων, κάνουν και κάτι άλλο ενώ συνομιλούν στο τηλέφωνο. Συγκεκριμένα το 29% τηλεφωνούν και ταυτόχρονα μαγειρεύουν, άλλο ένα 29% σιδερώνουν ή πλένουν, ενώ το 27% εργάζεται στον υπολογιστή ή σερφάρει στο internet.

Το νέο Gigaset L410 - το μικρό και ελαφρύ ασύρματο κλιπ ανοικτής συνομιλίας - διαθέτει ένα μεγάλο κεντρικό πλήκτρο με το οποίο μπορεί να δεχτεί ή να διακόψει μία κλήση. Ένα δεύτερο πλήκτρο χρησιμοποιείται για την αυξομείωση της έντασης ήχου ομιλίας ή κουδουνισμού της συσκευής. Τόσο απλά, μιλάμε στο τηλέφωνο χωρίς ακουστικά, καλώδια και περιττά βάρη!

Το νέο Gigaset L410 έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, δίνοντας έτσι δυνατότητα κλήσεων μεγάλης διάρκειας, χωρίς την ανάγκη φόρτισης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα τηλέφωνα Gigaset και σταθμούς βάσης DECT άλλων κατασκευαστών. Τα μοντέλα της Gigaset S810, SL400 και C610, επιπλέον υποστηρίζουν, μεταφορά κλήσεων από το ασύρματο τηλέφωνο στο κλιπ ανοικτής συνομιλίας Gigaset L410 και το αντίθετο απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.