Αρχική InfoMommy Νέα Κοινωνικό ιατρείο από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Κοινωνικό ιατρείο από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Από την Μεγάλη Τρίτη ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ιωακειμείου Γηροκομείου με στόχο την προσφορά και την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.Το ιατρείο θα λειτουργεί με εθελοντή τον παθολόγο γιατρό Κωνσταντίνο Παπουτσέλη και νοσηλευτές, δεν θα πραγματοποιεί συνταγογραφήσεις, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν εξέτασης των ασθενών που διαθέτουν βιβλιάριο της πρόνοιας. Στους εξετασθέντες ασθενείς, θα παρέχονται – με ευθύνη και διαδικασία που έχει καθοριστεί από την Ιερά Μητρόπολη – αυθημερόν και δωρεάν τα φάρμακά τους, τα οποία παραχωρεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως.
Το Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί, ενώ το ωράριο θα διαμορφωθεί στη συνέχεια ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.