Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Κοπέλες δοκιμάζουν ομαδικό σεξ από την ηλικία των 15!

Κοπέλες δοκιμάζουν ομαδικό σεξ από την ηλικία των 15!

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία από την επιστημονική έρευνα, τριών πανεπιστημιακών κλινικών και του Πανεπιστημίου της Βοστώνης στα οποία αποκαλύπτεται ότι μία στις 13 κοπέλες έχει δοκιμάσει ομαδικό σεξ!

Συγκεκριμένα στην έρευνα συμμετείχαν 330 κοπέλες. Σε αυτές, η μία στις 13 έχει δοκιμάσει από την ηλικία των 14 έως αυτών των 20, την σεξουαλική επαφή με περισσότερα από ένα άτομα.

Το ανησυχητικό όμως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι το 47% των συμμετεχόντων κοριτσιών είπε πως κάποιος από τα άτομα με τα οποία είχαν ομαδικό σεξ, δεν φορούσε προφυλακτικό, ενώ ανησυχία προκαλεί επίσης, η απάντηση που έδωσαν οι μισές τουλάχιστον κοπέλες.

Σύμφωνα με αυτές, το ομαδικό σεξ έγινε αφού δέχθηκαν εκφοβισμό πίεση, ενώ πολλές είπαν πως βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Οι κοπέλες, όλες μεγαλύτερες από την ηλικία των 20 είπαν πως κατά μέσο όρο δοκίμασαν να έχουν σεξουαλική επαφή με παραπάνω από ένα άτομα.

Ωστόσο παρά το γεγονός πως οι περισσότερες είπαν πως το μετάνοιωσαν μετά την πράξη, στην συνέχεια υποστήριξαν πως τους άρεσε και υπό άλλες συνθήκες θα ξαναδοκίμαζαν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.