Αρχική Uncategorized "Κουβέντα και σιωπή" στην Αίγινα (28-31/7)

"Κουβέντα και σιωπή" στην Αίγινα (28-31/7)

Ένα πρωτότυπο σεμινάριο κίνησης και ακινησίας υπό την καθοδήγηση της Αντιγόνης Γύρα θα λάβει χώρα στην οικία Καραπάνου στην Αίγινα από την Πέμπτη 28 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου,
Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου, μακριά από τις ταχύτητες και τον θόρυβο της Αθήνας, θα συνδυάσουν την ήπια χορευτική γύμναση, με τον αυτοσχεδιασμό και την ξεκούραση στη φύση. Θα κάνουν ένα μικρό ταξίδι στην σωματική και προσωπική τους ανάγκη για διάλογο ή μονόλογο, μέσα από παιχνίδια και σωματικούς αυτοσχεδιασμούς.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και εμπειριών. Μπορεί να το παρακολουθήσουν ενήλικες αλλά και παιδιά (τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται και ο συνοδός τους να συμμετέχει στο σεμινάριο).

Κόστος: 175 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της διαμονής) και 150 ευρώ για τα μέλη του κινητήρα

Για περισσότερες πληροφορίες www.kinitirastudio.com και στα τηλέφωνα 210 9248 328


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.