Αρχική Προτάσεις Αγοράς Κούνια για το μωρό σας και καρέκλα για τη μαμά σε ένα έπιπλο

Κούνια για το μωρό σας και καρέκλα για τη μαμά σε ένα έπιπλο

Όταν οι designers έχουν κέφια, μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικά πράγματα. Για παράδειγμα, αυτό το φοβερό κρεβατάκι για βρέφη, το οποίο συνοδεύεται από ένα κομψό κάθισμα για τη μαμά, η οποία αναγκαστικά περνά άπειρες ώρες δίπλα στο νεογέννητο.


Η εταιρεία Rockid παρουσίασε ένα πρωτοποριακό κρεβατάκι μωρού – βρεφική κούνια που διαθέτει ενσωματωμένο κάθισμα για τη μητέρα (ή τον πατέρα) που προσπαθεί να κοιμίσει το παιδί. Έτσι, λοιπόν, καθισμένοι στην άκρη του κρεβατιού του παιδιού σας, μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να παίξετε με το tablet σας ενώ περιμένετε να κοιμηθεί το μωρό σας. Κι αν προβληματίζεστε για τις διαστάσεις του κρεβατιού, ένα θα σας πούμε. Η κούνια μεγαλώνει και γίνεται κρεβάτι, μόλις μεγαλώσει το παιδί αφαιρώντας την πολυθρόνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.