Αρχική Βιβλία Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας Παιδικού Βιβλίου 2010. Δείτε τους νικητές!

Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας Παιδικού Βιβλίου 2010. Δείτε τους νικητές!

Ανακοινώθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας Παιδικού Βιβλίου 2010, που αφορούν στις εκδόσεις έτους 2009:

  • Το Βραβείο Παιδικού Λογοτεχνικού βιβλίου απονέμεται ομόφωνα εξ ημισείας κατά πλειοψηφία στον Βασίλη Παπαθεοδώρου για το βιβλίο του με τίτλο «Στη διαπασών», και κατά πλειοψηφία στον Μάνο Κοντολέων για το βιβλίο του με τίτλο «Πολύτιμα δώρα.
  • Το Βραβείο Εικονογράφησης Παιδικού βιβλίου απονέμεται κατά πλειοψηφία στη Φωτεινή Στεφανίδη για την εικονογράφηση του βιβλίου με τίτλο « Η σκυλίσια ζωή του γάτου ΤΖΟΝ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ» του συγγραφέα Χρήστου Μπουλώτη.
  • Το Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων για παιδιά δεν απονεμήθηκε καθώς η Επιτροπή Κρατικών Βραβείων Παιδικού Βιβλίου αποφάσισε ομόφωνα ότι κανένα από τα υποβληθέντα βιβλία δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις βράβευσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.