Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Κυκλοφόρησε το πρώτο 3D Nintendo!

Κυκλοφόρησε το πρώτο 3D Nintendo!

H ιαπωνική εταιρία Nintendo κυκλοφόρησε την πρώτη στον κόσμο κονσόλα για βιντεοπαιχνίδια η οποία διαθέτει τρισδιάστατη οθόνη και λειτουργεί χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να φοράει ειδικά 3-D γυαλιά.

Η συσκευή, κυκλοφόρησε ήδη στην Ιαπωνία, ενώ λέγεται ότι θα βγει στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ τον Μάρτιο.

Η νέα κονσόλα, έχει δύο οθόνες και τιμολογείται γύρω στα 305 δολάρια. Αν και ο "στόχος" της Nintendo είναι πρωτίστως τα παιδιά, η εταιρία έχει ήδη προειδοποιήσει ότι παιδιά κάτω των έξι ετών δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν την τρισδιάστατη παιχνιδομηχανή, γιατί μπορεί να κάνει κακό στα μάτια τους.

Το DS3 δημιουργεί μια ψευδαίσθηση βάθους, ώστε το βιντεοπαιχνίδι να φαίνεται σαν τρισδιάστατο, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένες κάμερες που επιτρέπουν στους χρήστες να τραβάνε τρισδιάστατες φωτογραφίες. Ακόμα, η συσκευή διαθέτει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi, πράγμα που της επιτρέπει να συνδέεται με το διαδίκτυο για το "κατέβασμα" και άλλων παιγνιδιών, καθώς επίσης να ανταλλάσσει δεδομένα με άλλα γειτονικά DS3.

Μέχρι τον Ιούνιο, θα υπάρχουν διαθέσιμοι περίπου 30 τίτλοι 3-D βιντεοπαιχνιδιών για το νέο προϊόν της Nintendo.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.