Αρχική Uncategorized Κυριακάτικα πρωινά στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (9-10/6)

Κυριακάτικα πρωινά στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (9-10/6)

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών σε συνεργασία με το British Council και άλλους φορείς διοργανώνει τα καθιερωμένα πλέον «Κυριακάτικα Πρωινά» ένα σύνολο εκπαιδευτικών-βιωματικών δρώμενων και εργαστηρίων που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Το πρόγραμμα του προσεχούς σαββατοκύριακου φέρει τον τίτλο "Ανακαλύπτοντας τον θαυμαστό κόσμο της σύγχρονης εκπαιδευτικής τεχνολογίας". Στα πλαίσια του προγράμματος θα παρουσιαστούν σεμινάρια, παιχνίδια και κατασκευές για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα θα παρουσιασθεί ένα σύνολο πρωτότυπων εκδηλώσεων σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ενώ στον εκθεσιακό χώρο θα πραγματοποιηθεί μοναδική έκθεση αντικειμένων και ενθυμημάτων από Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ώρα έναρξης 11.00΄

Η είσοδος είναι ελεύθερη για την επίσκεψη/ξενάγηση στην έκθεση. Για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις απαιτείται δήλωση συμμετοχής για τους μαθητές. Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 8-15 ετών

Αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας», στις Αίθουσες Σεμιναρίων και στον ισόγειο χώρο του ΕΙΕ, Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48
210 7273501+516


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.