Αρχική Νέα Κυριακή του Πάσχα

Κυριακή του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα όλος ο κόσμος γιορτάζει την Ανάσταση του Ιησού.

Το πρωί της Κυριακής, η Παναγία και η Μαρία η Μαγδαληνή πήγαν στον τάφο του Ιησού.

Καθώς πλησίαζαν, ακούστηκε δυνατός θόρυβος και Άγγελος Κυρίου κύλισε τη μεγάλη πέτρα που σφράγιζε τον τάφο. Οι Ρωμαίοι φρουροί κοίταζαν τρομαγμένοι.
Ο Άγγελος είπε στην Παναγία και στη Μαγδαληνή ότι ο Ιησούς αναστήθηκε. Τους είπε επίσης να ειδοποιήσουν τους μαθητές του Κυρίου να Τον συναντήσουν στη Γαλιλαία.
Στο δρόμο εμφανίστηκε ο Ιησούς, και τότε η Παναγία και η Μαγδαληνή, αφού Τον προσκύνησαν, έτρεξαν χαρούμενες να ειδοποιήσουν τους μαθητές Του.

Αργότερα ο Ιησούς εμφανίστηκε στους συγκεντρωμένους μαθητές Του και αφού τους ευλόγησε τους είπε να ταξιδέψουν και να διδάξουν σε όλους τους λαούς το Λόγο του Θεού.

Τους έδωσε επίσης εντολη να βαφτίζουν τους πιστούς στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.