Αρχική Uncategorized «Κόκκινη κλωστή δεμένη…» στο Ακαδήμεια (2/7)

«Κόκκινη κλωστή δεμένη…» στο Ακαδήμεια (2/7)

Αφήγηση παραμυθιών σε μια πανέμορφη αυλή. Εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Δρακοπούλες πεντάμορφες μα φυλακισμένες, δράκοι θεόρατοι όμως κουτοί, βασιλιάδες με αυτιά γαϊδουρινά… Μια περιπλάνηση σε μαγικές, ασύνορες χώρες μέσα από παραμύθια που θα αφηγηθεί η Νίκη Κάπαρη. Ο Γιάννης Ψειμάδας θα σχολιάζει τις ιστορίες με τη μουσική του και τα ηχητικά τοπία που δημιουργεί με κρουστά, πνευστά και έγχορδα όργανα.

Διάρκεια: 1 ώρα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 7 ΕΥΡΩ

Για παιδιά από τουλάχιστον 4 ετών και για όλους όσους αγαπούν τα παραμύθια!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr, Facebook: Ακαδήμεια Πολιτιστικό Κέντρο (Ομάδα και fan page) twitter: akademeiagr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.