Αρχική Νέα Λειτουργία του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «ΠΝΟΗ» στο Δ. Βύρωνα

Λειτουργία του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «ΠΝΟΗ» στο Δ. Βύρωνα

Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία του, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά (προ-)σχολικής ηλικίας και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου, μάθησης ή σχολικής ένταξης. Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στελεχώνεται από μια διεπιστημονική ομάδα, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας: ψυχολόγο, ειδικό παιδαγωγό, λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή.
Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» ανήκει στο κοινωνικό μη- κερδοσκοπικό φορέα «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων – ΕΔΡΑ», ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της ψυχικής υγείας από το 2001.
Στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» παρέχονται (με την κάλυψη των ασφαλιστικών ταμείων) υπηρεσίες όπως, αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική γονέων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των γονέων!
Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στεγάζεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου επί της οδού Φλέμινγκ 68 στο Δ. Βύρωνα και λειτουργεί καθημερινά από 9:30 πμ. έως 20:30 μμ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο / Φαξ: 210-76 50 882
Email: pnoe_edra@yahoo.gr
Website: www.edra-coop.gr

Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο "ΠΝΟΗ"
Δομή του κοινωνικού μη κερδοσκοπικού φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ"

A. Παράρτημα Περιστερίου
Γαστούνης και Γουμενίτσης 14, 121 31
Περιστέρι Αττικής
τηλ/φαξ: 210-59 13 826
Email: pnoe_edra@yahoo.gr

B. Παράρτημα Βύρωνα
Φλέμινγκ 68, 162 33
Βύρωνας Αττικής
τηλ./φαξ: 210-76 50 882
Email: pnoe_edra@yahoo.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.