Αρχική Βιβλία "Λιβ", ένα τρυφερό βιβλίο...

"Λιβ", ένα τρυφερό βιβλίο...

Ένα τρυφερό βιβλίο που καταπιάνεται με το ευαίσθητο θέμα του θανάτου. Η Λιβ είναι μια μικρή Λιβελούλα που χάνει τη μαμά της. Η ίδια αρνείται να το αποδεχτεί και ξεκινάει να τη βρει. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της η Λιβ, περνάει από το θυμό στην άρνηση και μέσα από την προσωπική της αναζήτηση στην τελική αποδοχή.

Στο δρόμο θα συναντήσει τον Δεν, το Δέντρο, που στενοχωριέται επειδή δεν έχει γνωρίσει τη δική του μαμά, θα γίνουν φίλοι και η Λιβ θα συνεχίσει την αναζήτηση όχι μόνο της μαμάς της, αλλά και της μαμάς του Δεν. Από αυτά που θα μάθει η μικρή λιβελούλα από την Τρι την τριανταφυλιά, την Ελ, την ελαφίνα, τη Λα, τη λαγουδίνα, τον Κου, τον κουκουβάγια και τα άλλα πλάσματα του δάσους που θα συναντήσει στην περιπλάνησή της, θα ανακαλύψει κάτι πραγματικά μοναδικό: πως μαμά της είναι πια το ίδιο το δάσος και πως με ό,τι αγαπιόμαστε πολύ, χανόμαστε μόνο για να ξαναβρεθούμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την αγορά κάθε βιβλίου 1,5 ευρώ διατίθεται στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Εκδόσεις: Ταξιδευτής
Συγγραφέας: Εφη Πυρπάσου
Εικονογράφος: Νεκτάριος Ντεληγιώργης
ISBN: 960-6748-23-5
Σελίδες : 42


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.