Αρχική Νέα Μάθε τέχνη… διαδικτυακά

Μάθε τέχνη… διαδικτυακά

Το www.tuxpaint.org/ είναι ένα ελεύθερο, βραβευμένο (από παιδικά περιοδικά και διαδικτυακές κοινότητες) πρόγραμμα ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 (για παράδειγμα, παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά δημοτικού). Συνδυάζει μια εύχρηστη διεπαφή, διασκεδαστικά εφέ ήχου, και μια ενθαρρυντική μασκότ κινούμενων σχεδίων η οποία καθοδηγεί τα παιδιά καθώς χρησιμοποιούν το πρόγραμμα. Τα παιδιά έχουν στη διάθεσή τους ένα κενό καμβά και μια ποικιλία εργαλείων σχεδίασης που βοηθούν τη δημιουργικότητά τους.
Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι download στο πρόγραμμα σύμφωνα με τις οδηγίες που σας δίνονται (τρέχει σε μία ποικιλία από πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων όλων των εκδόσεων των Windows, Mac OS X 10.3 αλλά και σε παλαιότερα αργά συστήματα) και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το παιδί σας θα έχει μπροστά ένα ζωγραφικό καμβά για να πειραματιστεί με τα ταλέντα του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.