Αρχική Infokids Συνταγές Μάξιμουμ ενέργεια με σωστή ενυδάτωση

Μάξιμουμ ενέργεια με σωστή ενυδάτωση

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όλο και περισσότερο κι εμάς τίποτα δεν μας σταματά. Η διάθεση για παιχνίδι και σωματικές δραστηριότητες έχει ανέβει κι αυτή κατακόρυφα και μικροί μεγάλοι δεν χάνουμε την ευκαιρία να εκτονώσουμε την ενέργειά μας σε χόμπι και σπορ σε εξωτερικούς χώρους.
Οι γονείς βέβαια παρατηρώντας την ενεργητικότητα των παιδιών να χτυπά κόκκινο, με τα ατέλειωτα παιχνίδια στις αυλές των σχολείων, στη βόλτα στο πάρκο και τα αθλήματα πρέπει να προσέξουν κάποιες ανάγκες τους που ενδεχομένως περνούν απαρατήρητες από τα ίδια τα παιδιά. Καθώς λοιπόν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος ανεβαίνει, είναι δεδομένο πως αυξάνονται και οι ανάγκες των παιδιών σε υγρά! Η επαρκής πρόσληψη υγρών* σε συνδυασμό με την κάλυψη των αναγκών τους σε ενέργεια γίνεται, λοιπόν, επιτακτική ανάγκη!
Γνωρίζετε ότι τρόφιμα και ροφήματα μπορούν να εξασφαλίσουν ενέργεια αλλά και την απαραίτητη ενυδάτωση; Το 20% των αναγκών μας σε νερό το εξασφαλίζουμε από τρόφιμα όπως τα φρούτα, τα λαχανικά και το γιαούρτι και το υπόλοιπο 80% από το νερό και μη αλκοολούχα ροφήματα όπως το γάλα και οι χυμοί φρούτων;

Εξασφαλίστε τους «δροσιστική» ενέργεια καθημερινά!
Πού εκτονώνεται όλη η ενέργεια των παιδιών τώρα που ο καιρός ανοίγει; Στην αυλή του σχολείου, στα αθλήματα και το πάρκο! Συμβουλέψτε τα όμως να μην ξεχνούν την ενυδάτωσή τους σε τακτά χρονικά διαστήματα, αφού θα προσφέρει ανανέωση σε όλο τον οργανισμό τους. Στην περίπτωση αυτή ο χυμός μπορεί να σας λύσει τα χέρια, λόγω της εύχρηστης συσκευασίας του. Παράλληλα, μια συσκευασία Amita FUN! με γεύση Μήλο, Φράουλα, Ροδάκινο ή Μπανάνα εφοδιάζει τα παιδιά με ενέργεια και απαραίτητα υγρά, ενώ καλύπτει το 50% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμινών Β6, Β12, C και Ε.
Στο σπίτι: Παίξτε με τις 4 απίθανες γεύσεις της Amita FUN! και δημιουργήστε μαζί τους νέους συνδυασμούς κοκτέιλ φρούτων. Εναλλακτικά, παρασκευάστε γρανίτες χρησιμοποιώντας την αγαπημένη γεύση κοκτέιλ Amita FUN! .
*Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή Για την Ασφάλεια Τροφίμων η επαρκής πρόσληψη υγρών για τα παιδιά είναι 1.600 mL/ημέρα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-8 ετών, 2.100 mL/ημέρα για αγόρια μεταξύ 9 και 13 ετών και 1.900 mL για τα κορίτσια 9- 13ετών


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.