Αρχική InfoMommy Σχέσεις Μήπως… παίζεις με τις πιθανότητες;

Μήπως… παίζεις με τις πιθανότητες;

Η εξάρτηση από τον τζόγο είναι ένα σύνθετο πρόβλημα που επηρεάζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον του σε πολλά επίπεδα -Σωματικό, διανοητικό, συναισθηματικό, ψυχικό, συμπεριφορικό, οικονομικό, οικογενειακό, κοινωνικό -που χρήζουν άμεσης φροντίδας. Τα επίπεδα αυτά λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο σαν συγκοινωνούντα δοχεία και έχουν στενή σχέση και αλληλεπίδραση.

Το «Παιχνίδι στο Κέντρο» είναι μια ολιστική θεραπευτική πρόταση που βασίζεται στη βαθιά πεποίθηση που έχουμε ότι ο άνθρωπος γνωρίζει ποιο είναι το πρόβλημά του. Πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει χρειάζεται ενημερότητα, εκπαίδευση και ταύτιση με απώτερο στόχο να γίνει ο "θεράπων" του εαυτού του.

Το « Παιχνίδι στο Κέντρο » είναι ένα θεραπευτικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο ώστε να παρέχει άμεσα ερευνημένες & αποτελεσματικές παρεμβάσεις σε αυτόν που υποφέρει από την εξάρτηση στο τζόγο και στην οικογένεια του. Το πρόγραμμα βασίζεται στις αρχές της Γνωσιακής Θεραπείας. Η Γνωσιακή Θεραπεία έχει αξιολογηθεί εκτεταμένα, και ελεγχόμενες μελέτες έχουν αποδείξει, την αποτελεσματικότητά της σε πολλούς τομείς. Με τον ίδιο τρόπο προσεγγίζουμε και την οικογένεια, η οποία και αυτή με τη σειρά της χρειάζεται στήριξη αλλά και καθοδήγηση για τους αποτελεσματικούς τρόπους, στην αντιμετώπιση του τζόγου.

Ο στόχος του προγράμματος «Παιχνίδι στο Κέντρο», είναι να βοηθήσει και να υποστηρίξει να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αλλαγές που θα δημιουργήσουν μια καινούργια οργάνωση στο ατομικό και οικογενειακό (σχεσιακό) σύστημα του ανθρώπου χωρίς την εξάρτηση από τον τζόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://kentro-keas.blogspot.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.