Αρχική InfoTeens Sports Μήπως είσαι εσύ το επόμενο αστέρι της ομάδας του Ολυμπιακού; (19 &26/5)

Μήπως είσαι εσύ το επόμενο αστέρι της ομάδας του Ολυμπιακού; (19 &26/5)

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος play maker του Ολυμπιακού; H PIZZA FAN και η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το camp ανάδειξης ταλέντων στο μπάσκετ «Αναζητώντας τα ταλέντα του αύριο» και σε προσκαλούν να τεστάρεις τις δυνάμεις σου στις 19 και 26 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκατό τυχεροί ηλικίας 9 έως 16 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο μπάσκετ και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τους προπονητές του Ολυμπιακού σε ένα πρότυπο πρόγραμμα ανάδειξης ταλέντων. Οι καλύτεροι αθλητές από κάθε ημέρα θα κερδίσουν συμμετοχή σε μία προπόνηση της αντίστοιχης ηλικιακά ομάδας των ακαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δικαίωμα έχουν τα πρώτα 100 παιδιά ηλικίας 9 έως 16 ετών που θα δηλώσουν συμμετοχή στο 210 6856400 ή στο www.pizzafan.gr.

Το πρόγραμμα του camp διαμορφώνεται ως εξής:

19 Μαΐου: 15.00 – 18.00
26 Μαΐου: 15.00 – 18.00

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και ίσως είσαι εσύ το επόμενο αστέρι της ομάδας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.