Αρχική InfoMommy Νέα Μία Ημέρα Χωρίς Παπούτσια στο attica

Μία Ημέρα Χωρίς Παπούτσια στο attica

Να βγάλουμε τα παπούτσια μας για μια ημέρα καλούμαστε προκειμένου να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για την σημασία των παπουτσιών στη βελτίωση της ζωής των φτωχών παιδιών.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης "One Day Without Shoes", η γνωστή εταιρεία υπόδησης TOMS σε συνεργασία με το attica σας προσκαλούν την Τρίτη 10 Απριλίου, στις 18.00, στο Attica στο Golden Hall, να βγαλετε τα παπούτσια σας και να διαδώσετε το μήνυμα.

Πρωταγωνιστές θα είναι οι ξυπόλητες Athens Swing Cats που θα μας μυήσουν στον κόσμο του swing, ενώ η Βίκυ Καγιά και οι μαθητές του Fashion Workshop την ίδια μέρα, βγάζουν τα παπούτσια τους.

Προσωπικότητες όπως ο Lenny Kravitz, η Charlize Τheron, η Demi Moore, η Donna Karan και η Arianna Huffington και συμμετέχουν στο "One Day Without Shoes". Πέρσυ 250. 000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έβγαλαν τα παπούτσια τους την ημέρα χωρίς παπούτσια σε περισσότερες από 1. 000 εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα παγκοσμίως.

Εκατομμύρια παιδιά διατρέχουν τον κίνδυνο να τραυματιστούν και να μολυνθούν από αρρώστιες μεταδιδόμενες από το έδαφος. Ενδεικτικό το παράδειγμα της AHADI KENYA TRUST, που αναφέρει ότι 1,890,000 παιδιά στην Κένυα έχουν μολυνθεί από ψύλλους και άλλα παράσιτα που προκαλούν επώδυνες βλάβες.

Για κάθε ζευγάρι λοιπόν που αγοράζετε, η TOMS χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.