Αρχική InfoMommy Νέα «Μαγειρεύοντας με κρασί» στη Θεσσαλονίκη (2 & 9 /3)

«Μαγειρεύοντας με κρασί» στη Θεσσαλονίκη (2 & 9 /3)

Ο νέος κύκλος μαθημάτων μαγειρικής της Wine Plus «Μαγειρεύοντας με κρασί» εγκαινιάζεται την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου. Στα πλαίσια των μαθημάτων υπό την καθοδήγηση του Executive Chef του Ξενοδοχείου Les Lazaristes, Στέφανου Χατζηαντωνίου και της ομάδα του θα μάθετε απλούς και βασικούς κανόνες που νοστιμίζουν την καθημερινή σάλτσα και περίτεχνες παρασκευές που βασίζουν τη φήμη τους στο κρασί που περιέχουν, θα μαρινάρετε κρέας με κρασί και αρωματικά, θα σβήσετε σοτάροντας και θα δέσετε σάλτσες. Στις δύο συναντήσεις θα παρασκευάσετε ένα ολοκληρωμένο μενού με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό, το οποίο στη συνέχεια θα απολαύσετε με τη συνοδεία των ταιριαστών κρασιών που θα παρουσιάσει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο Fred & Ginger του ξενοδοχείου Les Lazarites, διαρκούν 4 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Το κόστος για την παρακολούθηση των μαθημάτων, το έντυπο με τις συνταγές και το δείπνο που ακολουθεί είναι: €70 για συμμετοχή στις δύο συναντήσεις και €40 για συμμετοχή στη μία.

Για δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.