Αρχική Uncategorized Μαγειρική και δημιουργική κίνηση στο "Ακαδήμεια" (19/5)

Μαγειρική και δημιουργική κίνηση στο "Ακαδήμεια" (19/5)

Το Σάββατο 19 Μαίου, τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μάθημα με νοστιμιές στο Ακαδήμεια. Φρούτα που κουνιούνται και αλλάζουν θέσεις στο καλάθι, ποπ-κορν που χοροπηδάνε έξω από την κατσαρόλα, σούπα με 30 υλικά και ένα τεράστιο ζουμερό κέικ που θέλει κόψιμο περιμένουν τους λιλιπούτειους σεφ που θέλουν να δημιουργήσουν τα δικά τους γευστικά πιάτα.


Εάν πάλι σας αρέσει ο χορός και η δημιουργική κίνηση τότε μπορείτε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο με κεντρικό θέμα τη "Θεογονία". Μια φορά κι έναν καιρό, πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια, δεν υπήρχε τίποτα απ'όσα βλέπουμε γύρω μας: ούτε σπίτια ούτε δέντρα ούτε άνθρωποι, ζώα ή ουρανός. Το μόνο που υπήρχε ήταν ένας μεγάλος άδειος χώρος: το Χάος.Το Χάος ήταν τεράστιο. Το απέραντο Χάος φαινόταν άδειο.Όμως, δεν ήταν! Όλα όσα υπήρχαν εκεί μέσα θα τα πούμε και θα τα ανακαλύψουμε!

Για παιδιά 3-6 ετών, Ώρα: 5:00 μ.μ. - 6:00μ.μ.
Για παιδιά Δημοτικού: 6:00μ.μ.-7:00μ.
Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»,
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,
210-5125600,


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.