Αρχική InfoMommy Συμβουλές Μαγειρική σόδα και καθάρισες!

Μαγειρική σόδα και καθάρισες!

Ένα από τα πιο θαυματουργά οικολογικά καθαριστικά που απομακρύνει πολλούς και μάλιστα δύσκολους λεκέδες αλλά και δυσάρεστες οσμές είναι η μαγειρική σόδα.

Με αυτήν μπορούμε να εξαφανίσουμε λίπη ενώ διαλυμένη με ξύδι μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να καθαρίσουμε σιφόνια και τουαλέτες. Επίσης αν την διαλύσουμε σε νερό μπορούμε να καθαρίσουμε με αυτό το διάλυμα ανοξείδωτα σκεύη και ασημένια κοσμήματα ή τον νεροχύτη.

Η μαγειρική σόδα καταπολεμάει επίσης τα βακτηρίδια, γι' αυτό και μπορούμε να καθαρίσουμε με αυτήν την λεκάνη της τουαλέτας. Αρκεί να την αφήσουμε για λίγες ώρες να δράσει και έπειτα να ξεπλύνουμε.

Εκτός αυτών ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται μεν για ένα πολύ ισχυρό καθαριστικό αλλά φιλικό προς το περιβάλλον, που δεν βλάπτει την υγεία σε αντίθεση με απορρυπαντικά του εμπορίου που μπορούν να προξενήσουν αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργίες, κλπ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.