Αρχική Νέα Μαγιάτικη βόλτα στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Μαγιάτικη βόλτα στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Πρωτομαγιά, και ο καιρός δεν επιτρέπει μακρινές αποδράσεις. Παρ' όλα αυτά, πάντα υπάρχουν ευκαιρίες μέσα στην πόλη για να αισθανθούμε σαν να είμαστε στην ύπαιθρο και μάλιστα περιτριγυρισμένοι από τα πιο όμορφα και πολύχρωμα λουλούδια. Πάμε λοιπόν στην 57η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, σε ένα πανηγύρι χρωμάτων και αρωμάτων, ας συμμετάσχουμε στα εργαστήρια και παιχνίδια, και ας φτιάξουμε το πιο πολύχρωμο μαγιάτικο στεφάνι για να κρεμάσουμε στο σπίτι.

Αφιερωμένο στο Έτος Προστασίας των Δασών, το πιο ιστορικό λουλουδιασμένο ραντεβού της πόλης επιστρέφει με πάνω από 2.000 είδη φυτών, θεματικά περίπτερα (για τις ελληνικές ορχιδέες, το λιμναίο δασικό οικοσύστημα, τα ελληνικά αρωματικά φυτά) και παράλληλες εκδηλώσεις (π.χ. νέες αγροτικές καλλιέργειες, εργαστήρια κηπουρικής και περιβαλλοντικά παιχνίδια για παιδιά). Την 1/5, στις 12 μεσημ.: Οχήματα αντίκες στολισμένα με μαγιάτικα στεφάνια ξεκινούν για τον 6ο Γύρο Κηφισιάς από την πλατεία Ελαιών έως την Εκάλη
Άλσος Κηφισιάς
Είσοδος από την πλευρά του σταθμού ΗΣΑΠ και από την Πλ. Πλατάνου

Ημέρες / ώρες
Μέχρι 15/5, 10 π.μ.-10 μ.μ. Εισιτ. € 1,5.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.