Αρχική InfoMommy Νέα Μαγιάτικο Παζάρι στο Λουτρό των Αέρηδων (14-15/5)

Μαγιάτικο Παζάρι στο Λουτρό των Αέρηδων (14-15/5)

Μια γιορτή το Μάη, μια γιορτή των Φίλων για τη χαρά της τέχνης, της δημιουργίας και της συνάντησης. Ένα πανηγύρι, όπου τριάντα νέοι δημιουργοί παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο Λουτρό των Αέρηδων, στην Πλάκα, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 του Μάη 2011, από τις 10:30 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ.

Καλεσμένοι των Φίλων του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, έρχονται να γεμίσουν τον μαγικό χώρο του παλιού χαμάμ με εικόνες, μουσικές και μυρωδιές. Κοσμήματα, χειροτεχνήματα, ρούχα, αντικείμενα από ανακυκλωμένα υλικά, σαπούνια και άλλα πολλά, φτιαγμένα με τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα νέων δημιουργών, που πειραματίζονται με τα υλικά και τις φόρμες, προσφέρονται σε τιμές που ξεκινούν από 2 Ευρώ.

Οι Φίλοι του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης γιορτάζουν. Γιορτάζουν τον Μάη, την τέχνη και το μεράκι ανθρώπων που δεν αποθαρρύνονται, που συνεχίζουν να ονειρεύονται και να δημιουργούν. Ελάτε να τους γνωρίσετε και να χαρείτε τη δουλειά τους, να περιηγηθείτε στο μοναδικό ιστορικό χαμάμ της Αθήνας, να ακούσετε παραμυθένιες μουσικές. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί για όλα αυτά και για ένα ακόμα. Τι; Τη χαρά να ανταμώνουμε …

Είσοδος ελεύθερη

14-15 Μαΐου 2011, 10:30 π.μ. - 7:00 μ.μ.
Λουτρό των Αέρηδων, Κυρρήστου 8, Πλάκα, Αθήνα
Πληροφορίες: τηλ. 210 3229 031, 210 3244 340
www.melt.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.