Αρχική Uncategorized Μαγικό Κοχύλι: Ένα χοροθέατρο για παιδιά

Μαγικό Κοχύλι: Ένα χοροθέατρο για παιδιά

Στων παραμυθιών τα μέρη, μια φορά κι έναν καιρό,
υπήρχε ένα κοχύλι, κοχύλι μαγικό!
Με κοχύλι μαγικό κι ένα χάδι απαλό,
θα γίνει στη στιγμή κάθε ευχή αληθινή!
Ψάξε, ψάξε αν θέλεις να το βρεις,
ψάξε, ψάξε, σίγουρα μπορείς!

Το Μαγικό Κοχύλι παίζει χοροθέατρο για παιδιά με τα παιδιά, τη Μαριλένα Καββαδά και την ομάδα της, στο πλαίσιο μιας διαδραστικής και πολυτροπικής παραστατικής αφήγησης ή ανάγνωσης στον χώρο σας! Μιας δραματοποιημένης παρουσίασης πλούσιας σε χοροθεατρικά δρώμενα και μουσικοκινητικά παιχνίδια που προϋποθέτουν τη δημιουργική συμμετοχή των παιδιών. Των παιδιών που θα είναι θεατές και δημιουργοί του δικού τους χοροθεατρικού έργου. Των παιδιών που θα γίνουν χορευτές και ηθοποιοί, μουσικοί και σκηνογράφοι στη δική τους παραμυθένια αναδυόμενη παράσταση! Κι αν αναρωτιέστε ποια παράσταση...
Το Μαγικό Κοχύλι με παιδιά, μεγάλα και μικρά, μπορεί να ζωντανέψει με παιχνίδι, τραγούδι και χορό, παραμύθια, ιστορίες και μύθους... ένα σωρό!

Αν ψάχνετε κι εσείς το Μαγικό Κοχύλι
ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στo τηλέφωνo της Μαριλένας Καββαδά:
6937708279


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.