Αρχική Νέα Μαγικό e-book ζωγραφικής

Μαγικό e-book ζωγραφικής

Αν το παιδί σας έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και συνάμα μαγεύεται από τον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογογιστών, χαρίστε του ένα μαγικό βιβλίο. Πρόκειται για ένα e-book ζωγραφικής που δίνει στους χρήστες του πολλές δυνατότητες.

Με μια παλέτα χρωμάτων που το παιδί σας δύσκολα θα βαρεθεί και πολλά σχέδια έτοιμα για να γεμίσουν με χρώμα οι μικροί ζωγράφοι, το magic book, είναι ιδανική ενασχόληση για το σπίτι.

Η λειτουργία του είναι τέτοια που δεν επιτρέπει στα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε άλλο λογισμικό οπότε καθίσταται ακίνδυνο για αυτά. Επίσης όσο τα παιδιά ζωγραφίζουν ακούν παράλληλα ευχάριστες μελωδίες.

Το μαγικό βιβλίο θα το κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο http://www.nirp.co.uk/themagicbook/. Εκεί θα βρείτε επίσης σύνδεσμο μέσα από τον οποίο μπορείτε να ανανεώνετε τις σελίδες του βιβλίου.

Δείτε εδώ πως λειτουργεί


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.